Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Актуально! Про право заявника на отримання у Центрі «Віза» («Центр Дії») довідки про подання документів для оформлення паспорта громадянина України

Створено: 2023-12-06 12:10:41Оновлено: 2023-12-06 12:14:04

Паспорт громадянина України це документ,що посвідчує особу власника та підтверджує громадянство України. Важко недооцінити його важливість у житті українця, а особливо для тих, хто  виїхав з тимчасово окупованої території. Громадяни, які змушені були покинуті домівки та залишилися без паспорта, не мають можливості отримати довідку внутрішньо переміщеної особи та допомогу як від держави, так і від міжнародних фондів.

Як запобігти цьому? Роз’яснюємо!

На період оформлення паспорта адміністратор Центру «Віза» («Центр Дії») під час прийому на підставі письмової заяви, поданої у довільній формі,  може видати заявнику наступні документи:

Тож українці, які виїхали із тимчасово окупованої території, у разі відсутності паспорта під час подання заяви про взяття на облік внутрішньо переміщеної допомоги та в інших випадках, можуть пред’явити у мобільному застосунку Е-паспорт або єДокумент, або довідку про подання документів для оформлення паспорта, видану у Центрі «Віза» («Центрі Дії»)   

 

МИ ПРАЦЮЄМО ДЛЯ ВАС!

#РазомДоПеремоги

 Контакти Центру адміністративних послуг «Віза» («Центр Дії»):
e-mail: 
[email protected],

                                                                                                http://viza.kr.gov.ua/

06 грудня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради