Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

ПЕРЕВІР СЕБЕ В ЕЛЕКТРОННОМУ РЕЄСТРІ КРИВОРІЗЬКОЇ ГРОМАДИ

Створено: 2018-12-06 15:50:20Оновлено: 2018-12-06 15:52:04

На сьогодні до Електронного реєстру територіальної громади м. Кривого Рогу вже внесено відомості про більше ніж 575 тисяч криворіжців або 90 % статистичної чисельності населення міста. Його наповненням займаються відділи реєстрації місця проживання громадян, що діють в кожному районі міста. Відомості до Реєстру переносяться працівниками «офісу прописки» з паперових архівів та у випадку звернення громадян особисто. По кількості осіб, відомості про «прописку» яких внесено до Реєстру на сьогодні лідирує Саксаганський офіс.

Різні органи місцевого самоврядування, задіяні в наданні послуги, взаємодіють один з одним завдяки доступу до Реєстру і отримують інформацію, необхідну в роботі, не вимагаючи її у городян, що звернулися за наданням послуги. Наприклад, органи праці та соціального захисту населення таким чином уточнюють відомості про зареєстрованих за певною адресою осіб при оформленні соціальних допомог. За 2 останні роки на запити відповідних органів інформацію з Реєстру надано понад 320 тисяч разів. А це означає, що 320 тисяч криворіжців не зверталися за довідками про реєстрацію місця проживання.

Серед інших переваг Реєстру:

-         послуга у сфері реєстрації місця проживання в середньому надається протягом 15 хвилин;

-         вдосконалення адмінпроцесів через використання інформаційно-телекомунікаційних технологій;

-         започатковано основу для інформаційної інфраструктури електронного урядування міста.

Виконком Криворізької міської ради може з гордістю повідомити, що Електронна картотека з місця проживання – це вже реальність у Кривому Розі. Та всі переваги, що надає Реєстр, доступні виключно для криворіжців, відомості про яких до нього внесено. Тому радимо перевірити наявність даних про Вашу «прописку» в Електронному реєстрі територіальної громади м. Кривого Рогу. Це можна зробити протягом одного відвідування «офісу прописки» і цілком безкоштовно!

 

 Ми працюємо для Вас!

Наші контакти:

  • Управління з питань реєстрації виконкому Криворізької міської ради: м. Кривий Ріг, вул. Героїв АТО, буд. 30; тел. 92-03-34, 92-03-22, 74-29-49;    e-mail: [email protected].
  • Центр адміністративних послуг «Віза»: м. Кривий Ріг, пл. Молодіжна, 1; «ГАРЯЧА ЛІНІЯ»- 0-800-500-459; e-mail: [email protected].

06 грудня 2018

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради