Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Питання ремонту спеціалізованої загальноосвітньої школи №20 – на особистому контролі Юрія Вілкула

Створено: 2015-10-06 14:21:54Оновлено: 2015-10-06 15:40:14

Служби та підприємства, залучені до ремонту загальноосвітньої школи №20, повинні розробити чіткий графік виконання робіт і вже з наступного тижня перейти безпосередньо до його практичної реалізації. Таке завдання поставив міський голова перед керівниками підприємств та міських служб під час виїзної робочої наради у двадцятій школі. «Я вдячний проектувальникам, які в найкоротші строки зробили проект по зміцненню фундаменту та конструктивних елементів будівлі. Ми провели обстеження покрівлі – зиму вона витримає, а по завершенні опалювального сезону замінимо покриття. І, безумовно, приступимо до капітального ремонту навчального закладу»,- сказав Юрій Вілкул.

«На сьогодні виконаний проект з підсилення грунтів. Тобто, підсилення  фундаменту. Він пройшов експертизу і переданий замовнику для  отримання  декларації на початок робіт,- зазначив директор Криворізької філії ДП ДПІ «Дніпроцивільпроект» Сергій Курінний,- власне, на виконання передбачених проектом заходів необхідно буде три тижні».

Присутні на робочій нараді члени батьківського комітету відзначили, що всі питання по ремонту школи вирішені . «Стосовно влаштування дітей у загальноосвітній школі №1 , то проблемні моменти відпрацьовуються і оперативно вирішуються керівництвом міста»,- сказав представник батьківського комітету Сергій Згода.

На разі, учні та педагоги двадцятої школи влаштувалися на новому місці і навчальний процес проходить за планом.

Відділ преси та інформації апарату міської ради і виконкому
(056)440-04-32,
mediakrivbass@ukr.net


 

06 жовтня 2015

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради