Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

У виконкомі Криворізької міської ради привітали з професійним святом кращих педагогів міста

Створено: 2014-10-06 10:04:45Оновлено: 2014-10-06 10:09:26


У Кривому Розі на освітянській ниві трудиться 17 тис. педагогів. Напередодні професійного свята кращих учителів, викладачів, вихователів дитячих садків запросили на урочистий прийом з нагоди Дня вчителя до виконкому міської ради.

Зі словами поздоровлення до освітян звернувся перший заступник міського голови Андрій Гальченко.

Він наголосив на значенні та ролі педагога у розвитку, моральному і духовному становленні юнаків і дівчат. «Своїм професіоналізмом, невтомною працею, постійним творчим пошуком ви передаєте молоді свої знання, талант, виховуєте любов до рідної землі, навчаєте цілеспрямовано йти до обраної мети і досягати високих результатів», - сказав Андрій Гальченко.

Підтвердженням тому є успіхи криворізьких школярів та студентів на представницьких конкурсах і олімпіадах, виставках та презентаціях. Про якість та глибину знань школярів засвідчує той факт, що 313 выпускников нагороджені золотими та срібними медалями.За підсумками минулого навчального року 2 учня спеціалізованої школи №71 стали претендентами на звання Президентського стипендіата.

Андрій Гальченко підкреслив, що питання розвитку освітянської галузі для міської влади є пріоритетними. «Наш обов’язок зробити все для того, щоб школярі мали максимальні умови для навчання, виховання та відпочинку, - сказав перший заступник міського голови,- навіть зараз, при жорсткій економії бюджетних коштів, ми виконуємо капітальні та поточні ремонти навчальних закладів, впроваджуємо в життя програми енергозберігаючих технологій. В повному обсязі виплачується заробітна плата вчителям, це також стосується і виплат на оздоровлення, збережені педагогічні надбавки».

З нагоди професійного свята кращі працівники галузі відзначені нагородами. Подяку Міністерства освіти і науки України отримала Ірина Маханько –учитель географії СЗШ№44, нагрудного знаку «відмінник освіти» удостоєна Тетяна Ходакова- учитель початкових класів СЗШ№20, почесну грамоту Дніпропетровської облради Андрій Гальченко вручив директору школи–інтернату №9 Олександру Кутаєву. А 2 керівника навчальних закладів - директор Міжрегіонального центру підготовки та перепідготовки звільнених у запас військовослужбовців Володимир Балакін та директор Криворізького медичного коледжу Людмила Козенко відтепер - повні Кавалери міської відзнаки нагрудний знак «За заслуги перед містом». .

Відділ преси та інформації апарату міської ради і виконкому
(056)440-04-32,
mediakrivbass@ukr.net

 



 

06 жовтня 2014

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради