Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

500 тис. грн державної допомоги для Громадських організацій – надавачів соціальних послуг особам з інвалідністю

Створено: 2023-09-06 11:49:23Оновлено: 2023-09-06 11:55:15

За інформацією Кабінету Міністрів України, Громадські об'єднання, що надають соцпослуги людям з інвалідністю, можуть отримати у 2023 році державну підтримку в розмірі до 500 тис. грн 

Фонд соціального захисту осіб з інвалідністю приймає конкурсні проекти      до 7 вересня поточного року.

Якщо з певних технічних причин учаснику не вдасться подати заяву через платформу ВзаємоДія, увесь пакет документів він може скерувати на поштову та електронну адреси Фонду соціального захисту.

Участь у конкурсі можуть взяти громадські об’єднання, які не менше року провадять статутну діяльність, надають соціальні послуги за місцем проживання, сприяють зайнятості осіб з інвалідністю та їх залученню до місцевої спільноти.

Для участі в конкурсі потрібно подати відповідну заяву та опис проекту через електронну систему проведення конкурсу (програмний модуль«Е-Конкурси» 

 платформи ВзаємоДія). Під час реєстрації конкурсних пропозицій електронна система автоматично присвоїть учаснику унікальний код реєстрації у системі. Це – сигнал того, конкурсну пропозицію отримано.

В описі до проекту важливо вказати, як забезпечуватиметься безпека учасників проекту, а також як проект буде реалізовуватися в разі зміни безпекової ситуації в умовах воєнного стану.

На фізичну (вул. Фролівська 6/8, корпус 15А, м. Київ, 04070) та електронну ([email protected], сканкопії) адреси Фонду соціального захисту потрібно надіслати такі документи: оригінали кошторисів витрат, необхідні для виконання проекту; копію витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, копію установчих документів громадського об’єднання (статут/положення), копію витягу з Реєстру надавачів та отримувачів соціальних.

Уся вичерпна інформація про умови участі в конкурсі – на сайті Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю: https://www.ispf.gov.ua/diyalnist/monitoring-zahodiv-vgoi-perelik-profesij-utos-utog/konkurs-proektiv-dlya-go/e-konkurs-2023/ogoloshennya

.

Контакти для додаткової інформації: (044)293-17-63, е-mail: [email protected].

Департамент соціальної політики

06 вересня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради