Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

ЦЕНТР «ВІЗА» («ЦЕНТР ДІЇ») ІНФОРМУЄ ЧИ МОЖНА НА ПІДСТАВІ ЕЛЕКТРОННОГО ПАСПОРТА ГРОМАДЯНИНА УКРАЇНИ У МОБІЛЬНОМУ ЗАСТОСУНКУ «ДІЯ» ОФОРМИТИ ЗАКОРДОННИЙ ПАСПОРТ

Створено: 2023-09-06 16:34:25Оновлено: 2023-09-06 16:37:26

В умовах сьогодення серед українців все більшої популярності набирає мобільний застосунок «Дія», який дозволяє користуватися документами в електронному вигляді та надає можливість отримувати адміністративні послуги без додаткового пред’явлення паспорта, а також послуги державних сервісів в режимі онлайн (отримання довідок, даних та виписок з державних реєстрів, можливість подання пакетів документів. Тому при оформленні закордонного паспорта може пред’являтися е-паспорт в мобільному застосунку «Дія».

Е-паспорти також можуть пред’являти батьки, які подають документи для оформлення закордонного паспорта дитини, яка не досягла 16-річного віку. 

У разі наявності у замовника діючого паспорта громадянина України у формі  ID-картки, але відсутності його з собою під час подання документів, у паспортних офісах Центру «Віза» («Центр Дії») без проблем можна оформити закордонний паспорт на підставі е-паспорта, лише пред’явивши його адміністратору. Мобільний застосунок «Дія» формує унікальний QR-код, за яким адміністратор нашого паспортного офісу перевіряє паспорт замовника та здійснює оформлення біометричного паспортного документа.

Також нагадуємо, що у Центрі «Віза» («Центр Дії») заявники можуть пред’являти цифрові документи не тільки для отримання послуг з оформлення біометричних паспортів, а й для отримання інших адміністративних послуг.

Замовлення та отримання послуг у Центрі «Віза» («Центр Дії») завжди приємно, легко та зручно!

 

 

ЦЕНТР «ВІЗА» («ЦЕНТР ДІЇ») – ПРОСТО, ДОСТУПНО, ЯКІСНО!

 

 

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза» («Центр Дії»):

e-mail: viza@kr.gov.ua,

                                                                                              http://viza.kr.gov.ua/

06 вересня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради