Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

«ГАРЯЧА» ЛІНІЯ «Візи»: роз`яснюємо актуальне

Створено: 2021-09-06 15:58:27Оновлено: 2021-09-06 16:02:44

З початку року операторами «Гарячої» лінії Центру «Віза» 0-800-500-459 прийнято майже 29 тисяч вхідних дзвінків, що в 1,5 рази більше за аналогічний період минулого року. Насамперед це пов’язано з карантинними заходами. Ми уважно аналізуємо тематику звернень на «Гарячу» лінію Центру «Віза» та постійно проводимо роз’яснення з актуальних питань, шляхом розміщення інформації на вебпорталі Центру «Віза», офіційному вебсайті Криворізької міської ради та її виконавчого комітету. За минулий тиждень до нас надійшло 883 дзвінки і ось, що найчастіше цікавило наших замовників послуг.

  • Що робити, якщо школяр втратив «Картку криворжіця»?

 

З початком нового навчального року знов побільшало звернень стосовно відновлення втраченої «Картки криворіжця» для школярів. Тож, надаємо роз’яснення з цього приводу.

Батькам дітей, які належать до пільгових категорій, для повторного виготовлення «Картки криворіжця» необхідно звернутися до школи, в якій навчається дитина, а якщо дитина є учнем школи-інтернату, то звертатися потрібно до Департаменту соціальної політики на пл.Молодіжна, 1. Консультацію можна отримати за телефоном 097-027-26-24.

Для батьків тих школярів, що не мають пільг, повторне оформлення «Картки криворіжця» відбуватиметься на платній основі. Подати пакет документів можна повноважному представнику комунального підприємства «Центр електронних платежів», який веде прийом у Головному офісі Центру адміністративних послуг «Віза» (пл.Молодіжна, 1) щодня (крім вихідних і святкових днів) з 8.00 до 15.30 за попереднім записом.

Необхідний для відновлення втраченої «Картки криворіжця» пакет документів:

-   документ, що підтверджує особу дитини (свідоцтво про народження або паспорт громадянина України у формі ID-картки з долученням довідки про реєстрацію місця проживання);

-  довідка про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний код) дитини;

-   паспорт громадянина України одного з батьків або особи, яка його замінює;

-    довідка з місця навчання;

-    квитанція про оплату вартості перевиготовлення картки.

За більш детальною інформацією Ви можете звернутись на «гарячу» лінію КП «Центр електронних платежів» - 0-800-213-255.

 

  • Як замовити довідку про реєстрацію місця проживання онлайн?

 

 Ще одним досить розповсюдженим питанням є отримання довідки про реєстрацію місця проживання і, що досить актуально для студентів, – як замовити таку довідку онлайн. Тож, доводимо до Вашого відома, що отримати відомості про реєстрацію місця проживання можливо в електронному вигляді, скориставшись порталом державних послуг iGov (https://igov.gov.ua/).

Крок 1. Оберіть свій регіон фактичного проживання (перебування).

Крок 2. Увійдіть в систему через BankID або електронно-цифровий підпис.

Крок 3. Заповніть форму, яку пропонує система, та завантажте скан-копію паспорта або іншого документа, що посвідчує особу.

Після цього Ваша заявка буде прийнята в роботу, а Ви отримаєте Е-mail, підтвердження.

 

Крок 4. Співробітник відділу реєстрації обробляє Вашу заявку та надсилає Вам підтвердження, що на Вас чекають для видачі довідки.

Крок 5. Під час візиту до відділу реєстрації Ви:

-          підписуєте заяву для видачі довідки;

-          отримуєте довідку про реєстрацію місця проживання/перебування особи.

Оскільки прийом замовників послуг відділами реєстрації місця проживання громадян на період карантину здійснюється виключно за попереднім записом, надаємо контакти для звернення.

Телефонуйте і запитуйте – ми завжди відповімо та допоможемо!

МИ ПРАЦЮЄМО ДЛЯ ВАС!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail:
[email protected],

https://viza.kr.gov.ua/

06 вересня 2021

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради