Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

У рамках програми «Криворізький дворик» сучасна тротуарна плитка з`явиться ще у 4–х мікрорайонах Кривого Рогу

Створено: 2016-09-06 15:19:59Оновлено: 2016-09-06 15:49:05

Пріоритетним напрямком у ремонті доріг для Кривого Рогу на 2016 рік є капітальний ремонт внутрішньоквартальних та прибудинкових доріг. Під керівництвом міського голови Юрія Вілкула у цьому році реалізується ініційований мешканцями міста пілотний проект «Криворізький дворик», в рамках якого буде покладена тротуарна плитка в 4-х великих мікрорайонах.

До кінця року будуть капітально відремонтовані прибудинкові і внутрішньоквартальні дороги в житловому мікрорайоні Східний-3; по вулиці Тесленка та Мануилова (Саксаганський район) у дворі дев'ятиповерхової забудови по вулиці Миколаївське шосе, 8 (Центрально-Міський район) та біля двох житлових будинків по вулиці Ухтомського та Федоренка (Тернівський район).

В ході виїзної наради з ремонту внутрішньоквартальної дороги на Миколаївському шосе, 10 заступник мера з ЖКГ Олександр Катриченко зазначив: «Криворізький дворик» - експеримент цього року. Програма реалізується в рамках  угод соціального партнерства міста та великих промислових підприємств, зокрема, Центрального і Північного ГЗК, а також Південного гірничо-збагачувального комбінату. На сьогодні ми вже отримали позитивні відгуки від мешканців тих будинків, де кладеться тротуарна плитка. Люди відзначають гарний та естетичний зовнішній вигляд, а головне – зручність. При ремонтах комунікацій плитка буде просто розбиратися і потім укладатись  на місце».

Людмила, мешканка будинку по вулиці Миколаївське шосе,10 біля якого ведуться роботи, зазначила: «Те, як робили раніше, і те, як роблять зараз – це небо і земля. Ми чекали ремонту, але не думали, що буде так гарно  та якісно».

 Варто зазначити, що в розвинених європейських країнах подібний підхід до ремонту внутрішньоквартальних та прибудинкових доріг є підтвердженою часом практикою. Тепер так буде і в Кривому Розі.

Довідково:

Завдяки своєчасно прийнятому бюджету на 2016 рік, роботи з ремонту вулиць і доріг розпочато вже з кінця лютого.

На сьогоднішній день виконаний ремонт близько 200 доріг при запланованому ремонті   159 загальною площею 450 тис.м2.

В планах- до кінця поточного року залишилося відремонтувати близько 50 доріг   загальною площею понад 150тыс.м2. Дізнатися інформацію про те, які дороги відремонтовані, а також про ті, що будуть зроблені можна тут.


 

06 вересня 2016

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради