Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Євген Удод: Унікальний культурний і творчий потенціал Кривого Рогу буде представлений в містах Європи

Створено: 2016-09-06 15:25:51Оновлено: 2016-09-06 16:43:20

З 25 вересня по 1 жовтня у містах Європи пройде унікальний культурний тур «Кривий Ріг - сталеве серце, відкриває творчу душу!». Проект «Кривий Ріг - європейське місто» - дні української культури, буде реалізований в Угорщині (Будапешт) та Польщі (Люблін).

Перший заступник мера Кривого рогу Євген Удод на своїй сторінці в Фейсбук зазначив: «Ми вирішили презентувати наш Кривий Ріг, як культурний, економічний і промисловий центр країни - в надрах якого, крім унікальних корисних копалин, зосереджені і відшліфовані грандіозні таланти від місцевих майстрів народних промислів до високого театрального мистецтва!».

Фінансування туру буде здійснено за рахунок соціального партнерства промислових компаній та міста. «Зараз закінчуємо програму перебування наших земляків з угорською стороною», - сказав Євген Удод.

Також Євген Удод розмістив проморолик, який буде показаний європейцям під час туру.

Закордонним партнерам буде представлено творчість Криворізького академічного театру музично-пластичних мистецтв «Академія руху», вміння майстрів з обробки каменів, металу, гончарної справи. Також, у європейців буде можливість вирушити у віртуальну подорож до Кривого Рогу - пройтися затишними вулицями та парками міста, побувати в кар'єрі і зануритися в атмосферу видобутку залізної руди. І все це - не виходячи за межі концертного залу.


 

06 вересня 2016

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради