Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Поштова адреса нерухомого майна: правила присвоєння у Кривому Розі

Створено: 2020-08-06 15:53:34Оновлено: 2020-08-06 15:55:17

Кожний самостійний об’єкт нерухомого майна (об’єкт будівництва, будинок, будівля, споруда, квартира, гараж, інші житлові та нежитлові приміщення) повинен мати свою адресу. Це необхідно для:

- ідентифікації об’єктів відносно їх місця розташування;

- здійснення будь-яких операцій з нерухомим майном (оформлення первинного права власності на новобудову, чи набуття речового права, внаслідок нотаріальних та реєстраційних дій: договір купівлі-продажу, договір дарування, договір міни, свідоцтво про спадщину та інш.).

Міською радою у червні було прийнято рішення від 30.06.2020 №4808, яким повноваження з питань зміни, присвоєння, коригування та анулювання поштових адрес, передані виконкомам районних у місті рад.

Якщо Вам потрібно:

-          присвоїти (змінити) адресу об’єкта будівництва після отримання права на виконання будівельних робіт;

-          присвоїти (змінити) адресу об’єкта будівництва після прийняття його в експлуатацію;

-      змінити адресу в разі зміни адміністративно-територіального устрою, об’єднання та поділу вулиць, упорядкування нумерації об’єктів;

-          змінити адресу в разі об’єднання, поділу, виділення частки об’єкту нерухомого майна,

звертайтесь до головного офісу Центру адміністративних послуг «Віза» (далі – Центр «Віза» та його територіальних підрозділів у районах міста.

Інформація щодо необхідного пакету документів по послугам з присвоєння та зміни адреси нерухомого майна, бланки і зразки заяв легко переглянути на вебпорталі Центру «Віза» за посиланням: http://viza.kr.gov.ua, в розділі Послуги/Послуги виконкомів районних у місті рад.

На сьогодні, в умовах дії обмежувальних заходів під час карантину, для попередження скупченості людей, Центр «Віза» та його територіальні підрозділи здійснюють прийом заявників за попередньою електронною реєстрацією, яку можливо самостійно здійснити на вищевказаному вебпорталі Центру «Віза» в розділі Електронна черга/Попередня реєстрація, обравши зручний для візиту час, або скориставшись сервісом – мобільний додаток «Попередня реєстрація в електронній черзі Центру адміністративних послуг «Віза».

Наголошуємо, що в умовах карантину, відвідування Центру «Віза» заявниками відбувається, лише, за умови наявності індивідуальних засобів захисту (респіратора або захисної маски). 

 

 

                                       

МИ ПРАЦЮЄМО ДЛЯ ВАС!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail:
[email protected],

http://viza.kr.gov.ua/

06 серпня 2020

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради