Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

РЕПОРТАЖ З ТЕРПІДРОЗДІЛУ ЦЕНТРУ «ВІЗА» У ТЕРНІВСЬКОМУ РАЙОНІ

Створено: 2020-08-06 11:32:07Оновлено: 2020-08-06 11:35:34

Основне завдання міської влади – наближення послуг до їх замовників, створення комфортних умов для криворіжців. Для цього організовано роботу територіальних підрозділів Центру адміністративних послуг  «Віза» (далі-Центр «Віза») в усіх районах міста.

Одним із найпотужніших районів по кількості щоденних звернень громадян з отримання адміністративних послуг є терпідрозділ Центру «Віза» у Тернівському районі. Крім обслуговування мешканців району він здійснює прийом громадян з прилеглих територій – м. Жовті Води, м. П’ятихатки, Софіївського району тощо.

Для відвідувачів  створені комфортні умови: просторі, сучасно оформлені зали очікування та прийому, біля входу встановлені лавки.

Найбільшим попитом в Тернівському територіальному підрозділі користуються послуги з питань реєстрації нерухомого майна, реєстрації бізнесу, приватизації державного житлового фонду, видачі дозволу  (ордера) на видалення зелених насаджень та комплексні послуги «одним пакетом» щодо оформлення документів за життєвою ситуацією «Народження дитини», «Втрата близької людини»

Кількість послуг, які суб’єкти звернення можуть отримати у Центрі «Віза», постійно зростає і включає найбільш затребувані суспільством. На сьогодні перелік складає понад 400 видів послуг різноманітного характеру, у тому числі комплексні послуги «одним пакетом» за 10-ма життєвими ситуаціями та 2 комплексні є-послуги (єМалятко, ІD-14).

З повним переліком адміністративних послуг, що надаються Центром «Віза», є можливість ознайомитись на офіційному вебпорталі Центру за посиланням http://viza.kr.gov.ua/ в розділі «Послуги», сторінка «Перелік послуг». Також  є можливість з вебпорталу роздрукувати та заповнити бланк заяви за наведеним прикладом для кожної адміністративної послуги.

Нагадуємо!  З метою уникнення скупченості людей, у період карантину, Центр «Віза» та його територіальні підрозділи здійснюють прийом  та видачу готових результатів послуг, за попереднім записом в електронній черзі та з дотриманням протиепідемічних заходів - використання  засобів  індивідуального  захисту  (респіратор або захисна маска, у т.ч. виготовлена самостійно).

Зареєструватись в електронній черзі Центру адміністративних послуг «Віза» можна скориставшись сторінкою  «Електронна черга» -  «Попередня  реєстрація»   вебпорталу Центру «Віза» або  мобільним  застосунком  «Попередня  реєстрація в електронній  черзі Центру  адміністративнихпослуг  «Віза»,  безкоштовно  завантаживши  його в GooglePlay за посиланням https://cutt.ly/ey7BNo5 або за допомогою  QR-коду; 

  

Ми працюємо для Вас!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail: 
[email protected],

http://viza.kr.gov.ua/

 

06 серпня 2020

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради