Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Утеплення будинку

Створено: 2015-08-06 16:02:53Оновлено: 2015-08-06 16:06:11

В умовах стрімкого зростання комунальних тарифів перед більшістю українців дуже гостро постає питання у недопущенні значного навантаження на сімейний бюджет. У зв’язку з цим, розроблена низка програм, які допоможуть українцям стати енергоефективними та платити менше за житлово-комунальні послуги. Також стануть у нагоді запроваджені Державним агентством з енергоефективності та енергозбереження України Енергоефективний калькулятор для ОСББ та Калькулятор для розрахунку вартості та державної компенсації при заміні котла за допомогою яких можна зробити орієнтовний розрахунок витрат та термін окупності реалізації проектів.

Пропонуємо більш детально ознайомитись з обсягами компенсації та можливостями отримання державної фінансової підтримки для здійснення заходів з підвищення енергоефективності житлових будинків, енергозбереження та заміни газових котлів на котли, що використовують будь-які інші види палива та енергії, переглянувши відеоролик "Утеплення будинку".

З повагою,
фахівці відділу з питань енергоменеджменту та
впровадження енергозберігаючих технологій виконкому міськради


 

06 серпня 2015

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради