Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Криворіжці мають право знати, за що платять. І керуючі компанії повинні надавати людям необхідну інформацію, - мер Юрій Вілкул

Створено: 2016-07-06 12:29:23Оновлено: 2016-07-06 12:30:28

 4 липня мер Кривого Рогу Юрій Вілкул провів особистий прийом криворіжців. Одне з розглянутих звернень - скарга представників будинку №7 по бул.Вечерній на одну з керуючих компаній, яка несвоєчасно і не в повному обсязі надає роздруківку з тарифами на комунальні послуги.

Мер міста зазначив: «Криворіжці мають право знати за що платять. І управителі повинні надавати людям необхідну інформацію. Якщо люди вимагають - вони повинні отримувати роздруківку від керуючих компаній з проведених робіт і нарахованих за них платежі. Не хочуть - будемо змушувати, аж до перегляду результатів конкурсів на обслуговування будинків. У свою чергу, постачальники інших послуг - води, газу, теплопостачання - повинні своєчасно інформувати мешканців   про суми платежів і зміни в тарифах. Зараз, коли уряд в рази підняв всі тарифи, ми повинні допомогти людям контролювати і економити кожну копійку»

Проконтролювати виконання наданих керуючими компаніями послуг мер доручив управлінню благоустрою та житлової політики міста. «Зробити це необхідно найближчим часом», - підкреслив Юрій Вілкул.

06 липня 2016

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради