Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

За представлені на сайті «Новий Кривий Ріг» проекти криворіжці віддали вже більше чотирьох тисяч голосів. Голосування триває!

Створено: 2016-07-06 10:46:05Оновлено: 2016-07-06 10:46:46

Перші десять днів голосування показали – криворіжці підтримали ініціативу мера міста Юрія Вілкула, коли кожен житель міста може обрати пріоритетність виконання проектів, які повинна реалізувати у Кривому Розі міська влада.


За проекти, представлені на сайті http://newkr.com.ua, криворіжці віддали вже понад чотири тисячі голосів.

За попередніми результатами, пріоритетними для городян є - розвиток парку комунальних автобусів, ремонт і будівництво доріг, будівництво притулку для тварин, реконструкція парку ім. Богдана Хмельницького, відкриття нових амбулаторій.
Перший заступник мера Євген Удод зазначив: «Ініціатива міського голови про створення інтерактивного сайту була реалізована з молодіжними та громадськими організаціями Кривбасу. І вже зараз бачимо – такий інструмент взаємодії з владою мешканці міста сприйняли з цікавістю. За дорученням мера Юрія Вілкула проводиться постійний моніторинг голосів. Безумовно, всі вони будуть враховані і при коригуванні міського бюджету на цей рік, і плануванні бюджету на 2017 рік. Пріоритет надаватиметься тим проектам, що наберуть найбільшу кількість голосів криворіжців».
На разі, голосування на сайті триває і кожен житель міста може взяти в ньому участь. Кожному відвідувачеві сайту дається п'ять умовних балів, які він може віддати за один свій проект, або розподілити ці бали між декількома проектами, що його зацікавили.

На сайті подано 28 проектів з будівництва амбулаторій, реконструкції парків, будівництва доріг, спортивних об'єктів, розвитку громадського транспорту та багатьох інших напрямків.

06 липня 2016

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради