Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Шановні журналісти та ветерани журналістики!

Створено: 2024-06-06 10:41:50Оновлено: 2024-06-06 10:47:38

Щиро вітаю вас з професійним святом! Ми живемо в надзвичайно складний  для нашої держави час. Війна змінила наше життя, іншими стали новини.

Наші мужні захисники й захисниці тримають оборону на фронті, а наші медійники роблять це в інформаційному просторі. Силою слова протистоять ворогу, збирають, аналізують, упорядковують, фільмують і поширюють важливу інформацію, інколи ризикуючи власним здоров’ям і життям.

Сьогодення потребує від кожного максимальної віддачі. Ми цінуємо вашу наполегливість і професіоналізм, відповідальність і виваженість у висвітленні подій, відданість справі й любов до рідного міста, нашої країни.

Ще ніколи журналістика не була настільки патріотичною. Це відчувається в кожному сюжеті, статті, радіопрограмі та стрічці новин. У цьому наша незламна сила й віра в неминучу Перемогу!

У цей святковий день хочу висловити слова щирої вдячності за вашу надзвичайно важливу працю та побажати невичерпної енергії, оптимізму, творчого натхнення, міцного здоров'я, життєвих і професійних  здобутків!

Миру та злагоди, доброго майбутнього Україні й  Кривому Рогу!

Зі святом,  шановні журналісти!


Секретар міської ради –

виконуючий обовязки

Криворізького міського голови                                                            Юрій ВІЛКУЛ

06 червня 2024

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради