Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Дозволи на порушення об’єктів благоустрою оформлюються онлайн (коментує управління з питань контролю за станом благоустрою виконкому Криворізької міської ради)

Створено: 2024-06-06 13:38:32Оновлено: 2024-06-06 13:43:21

На території міста проводиться значна кількість ремонтних та інших земляних робіт з порушенням об’єктів благоустрою, на проведення яких чинним законодавством вимагається отримання дозволу.

   Для зручності суб’єктів господарювання з 2021 року  запроваджено подання заяв для отримання дозволу на порушення об’єктів благоустрою онлайн. Заявники отримали можливість подати заяву на вебпорталі Центру, подання заяви здійснюється з використанням електронно-цифрового підпису (ЕЦП). Додаємо посилання: https://viza.kr.gov.ua/

   Суб’єкти господарювання оцінили таку можливість, так  з початку року на   05.06.2024 із загальної кількості поданих заяв (2400) вже більше 84 відсотків подано  онлайн (2016).

     На сьогоднішній день опрацьовані  заяви для  отримання дозволів на порушення об’єктів благоустрою 100% надаються в електронному вигляді.

     Робота з заявниками в онлайн-режимі дозволить виконавцям робіт економити час та кошти при поданні заяв для отримання дозволів, переоформлення та анулювання таких дозволів.

  Управління з питань контролю за станом благоустрою, яке визначено робочим органом з оформлення дозволів на порушення об’єктів благоустрою, закликає всіх суб’єктів господарювання використовувати можливість отримання дозвільних документів онлайн, адже це зручно та просто.

06 червня 2024

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради