Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

До кінця року в Кривому Розі по вулиці Волгоградській буде побудована практично нова сучасна дорога

Створено: 2017-06-06 17:08:32Оновлено: 2017-06-06 17:12:30

Це один з шести великих дорожніх проектів, які реалізуються в місті. Зараз йде капремонт полотна довжиною в півкілометра (загальна довжина 1,7 км). Виїзну нараду на об'єкті провів міський голова Юрій Вілкул.

Роботи по вулиці Волгоградській йдуть поетапно, щоб не зупиняти транспортний рух. Вже завершені демонтажні роботи на першому відрізку дороги і виконуються роботи з укладання армосітки, яка зробить дорожнє полотно міцніше і надійніше, також йде укладка нової шлакової основи.

«Фактично, тут буде збудовано нову дорогу, більш ширшу, зі зручними пішохідними зонами і велодоріжками. Всі роботи йдуть за графіком. Я звернув особливу увагу на облаштування дренажної, водовідвідної системи, ливнівок і відводів», - зазначив мер Юрій Вілкул.

На одній з головних дорожніх артерій міста буде зроблено два додаткових водовідведення, повністю оновлені бордюри, зовнішнє освітлення, облаштовані тротуари.

«Мер ставить завдання не зменшувати інтенсивність виконання робіт. Всі підготовчі роботи до будівництва нового полотна завершені, маємо підтвердження лабораторій, що якість відповідає вимогам. Ширина дороги після капремонту збільшиться до 7 метрів», - сказав заступник директора ТОВ «Весташляхбуд» Дмитро Ледовських.

У 2017 році в Кривому Розі капітально відремонтують дороги: по вулиці Толстого в Центрально-Міському районі, вулиці Сергія Колачевського в Тернівському, вулиці Волгоградська в Саксаганському районі. Нова дорога буде побудована від мікрорайону Сонячний до вул. Ювілейна.

Також буде зроблена ділянка дороги від проспекту 200-років Кривого Рогу до вулиці Світальського і від вулиці Фабричної до Східного-3.

Довідково:

У 2016 році відремонтовано 309 доріг, в тому числі: вулиці Чарівна (Косигіна), Короленка, Олексія Солом'яного (Червонопрапорна), Мусоргського, Кропивницького, Качалова, Вадима Гурова (Постишева), Магістральна (Кириленка), Леоніда Бородича, Вечірньокутська і т.д .


 

06 червня 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради