Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Кривий Ріг створив всі умови для відпочинку та оздоровлення дітей зі східного регіону

Створено: 2014-06-06 13:32:12Оновлено: 2014-06-06 16:54:58

Сьогодні, 6 червня,  о  6 ранку  у  Херсоні  за дорученням міського голови Юрія Вілкула,   начальник управління освіти і науки Наталія Касимова зустріла  дітей  з м. Горлівка Донецької області.  Вже о 07.30 гості зі східного регіону  прибули до оздоровчого табору «Слава» (м. Скадовськ),  де їх одразу ж  гостинно розмістили.

25 хлопців та дівчат, віком дітей від  6 до  17 років -  це діти  пільгових  категорій.  Сьогодні у них вільний день,  дітям  надали можливість відпочити з дороги. Варто відзначити, що гостей приємно здивував  теплий прийом  криворіжців.                 

«Ми розуміємо,  які  випробування  випали сьогодні  на долю   жителів  Донецької та Луганської областей. І ми просто  не маємо  морального права залишатися осторонь чужої біди. Тим паче, коли йдеться про  дітей. Ми зробимо все для того,  щоб  вони емоційно  відпочили та заспокоїлися, відновили сили  та  отримали   максимум  позитивних  вражень.  Це для нас - зараз найголовніше», - підкреслив міський голова Кривого Рогу Юрій  Вілкул, - також ми очікуємо на приїзд дітей із Краматорська та Горлівки  до  оздоровчого  табору  «Корчагінець», який розташований на березі Карачунівського  водосховища».  

Загалом,  Кривий Ріг  готовий прийняти  більше 400 дітей   із  східного  регіону.  Міська влада  бере на себе всі витрати на їх перебування.    

Відділ преси та інформації апарату міської ради і виконкому          
(056)440-04-32,
mediakrivbass@ukr.net  


                                                                

 

06 червня 2014

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради