Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Полковник О.Пискун: Від Військової адміністрації Кривого Рогу отримали чергову партію з 1000 касок для військових, які боронять Криворіжжя та Україну

Створено: 2022-05-06 15:31:07Оновлено: 2022-05-06 15:37:50

Полковник О.Пискун: Від Військової адміністрації Кривого Рогу отримали чергову партію з 1000 касок для військових, які боронять Криворіжжя та Україну

 

З перших днів війни важливим напрямком діяльності Військової адміністрації Кривого Рогу є допомога з забезпечення військовослужбовців і, зокрема, придбання  амуніції. І хоча ця функція не належить до повноважень міських військових адміністрацій, Олександром Вілкулом максимально мобілізовані   зусилля задля придбання та забезпечення бійців, які захищають нашу землю та Кривий Ріг, всім необхідним.  В першу чергу,  це – бронежилети, каски, берці, тощо.

 

Криворізький гарнізон на 100% забезпечений бронежилетами. А частини, які боронять кордон на небезпечних напрямках також забезпечені на 100% касками. Попри це Військова адміністрація Кривого Рогу продовжує забезпечення військових усіх частин всім необхідним – це тисячі бронежилетів, комплектів форми, взуття, а ще кашкети, футболки та інше спорядження – теж тисячі одиниць. Закупки йдуть за приватні кошти.

 

5 травня до Кривого Рогу прибула чергова велика партія сучасних високоміцних касок – 1000 одиниць, плюс до раніше придбаних понад декількох тисяч.  

 

Полковник Олександр Пискун, заступник командира в/ч 3011 сказав: «До міста прибуло понад 1000 касок. Вони будуть передані підрозділам Тероборони, ЗСУ та Нацгвардії України. Майже 1,5 місяця тому було проплачено велику партію касок за кордоном. Але існує проблема їх доставки до нашого міста та перетину кордону. Питання вирішується й найближчим часом ми очікуємо на ще одну партію».

                                                                                   

Робота триває у цьому напрямку і надалі. «Наша мета - допомогти нашим військовим закрити на 100% їхні потреби. Перемога буде за нами! Слава Україні!»,- підкреслив О.Пискун.

06 травня 2022

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради