Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

У Кривому Розі пройшли урочисті заходи з нагоди Дня Перемоги

Створено: 2011-05-06 09:30:59Оновлено:

У Кривому Розі 6 травня було проведено ряд урочистостей з нагоди відзначення 66-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років. У загальноміських заходах за участі міського голови Юрія Вілкула відбулася урочиста церемонія покладання квітів до монументу «Перемога», запалення факелів, салют, святковий парад та запалення свічок у Пам’ятній дзвіниці на честь загиблих воїнів у роки війни.

Крім того, цього ж дня пройшли урочисте зібрання та святковий концерт на честь ветеранів Великої Вітчизняної війни у ДП «Овація». Під час заходу, у своєму вітальному зверненні до ветеранів Ю.Вілкул подякував визволителям за безсмертний подвиг в ім'я рідного краю.

«Міська влада зробить усе можливе, для того, щоб ви, наші дорогі ветерани, відчували нашу допомогу та підтримку. Цього року при плануванні бюджету ми істотно – на 30% - збільшили виділення коштів на Програму соціального захисту ветеранів, фінансову підтримку Криворізької міської ветеранської організації, - відзначив міський голова й додав: - Наш святий обов'язок – віддати належне поколінню переможців, ніколи не забувати про їх подвиг. Ми зобов'язані піклуватися про кожного ветерана, про кожного трудівника тилу, які сьогодні з нами. Така підтримка і увага до людей старшого покоління у Кривому Розі мають бути повсякденними».

(0564)92 13 03, [email protected]


© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради