Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

ЯК ОТРИМАТИ ДОЗВІЛ НА РОЗМІЩЕННЯ РЕКЛАМИ В УМОВАХ СЬОГОДЕННЯ?

Створено: 2022-04-06 08:55:19Оновлено: 2022-04-06 14:06:26

ЯК ОТРИМАТИ ДОЗВІЛ НА РОЗМІЩЕННЯ РЕКЛАМИ

В УМОВАХ СЬОГОДЕННЯ?

 

Розміщення зовнішньої реклами відбувається на підставі дозволів, які  надаються після встановлення за заявником пріоритету на місце розташування рекламного засобу.

Для встановлення пріоритету  суб’єкт господарювання або уповноважена ним особа подає до Головного офісу Центру «Віза» («Центр Дії»)  або його територіальних підрозділів заяву, до якої додаються:

- фотокартка або комп'ютерний макет місця (розміром не менше 6 х 9 см), на якому планується розташування рекламного засобу;

- ескіз рекламного засобу з конструктивним рішенням. 

Інформацію про адреси місцезнаходження Головного офісу Центру та територіальних підрозділів, а також графік роботи можна переглянути на вебпорталі Центру «Віза» https://viza.kr.gov.ua.

Звертаємо Вашу увагу, що Центр «Віза» («Центр Дії») надає адміністративні послуги щодо оформлення документів по розміщенню зовнішньої реклами одним пакетом за життєвою ситуацією «Розміщення  зовнішньої реклами». До цього пакету входять такі послуги:

-       погодження уповноваженого органу місця розташування рекламного засобу, що перебуває в комунальній власності;

-       погодження дозволу на розміщення зовнішньої реклами.

Перелік документів, які необхідні для оформлення дозволу на розміщення зовнішньої реклами можна переглянути на вебпорталі Центру «Віза» у розділі «Послуги»/ «Розміщення зовнішньої реклами». Нагадуємо, що документи для отримання послуг можна подати поштою: рекомендованим листом з описом вкладення.

Прийом замовників у Центрі здійснюється за попередньою реєстрацією на прийом.  На сьогодні  це найпростіше зробити  зателефонувавши  на «Гарячу»  лінію Центру «Віза» («Центр Дії») 0-800-500-459, яка працює щоденно з 8:00 до 16:30, у посиленому режимі та у вихідні дні.

Також повідомляємо, що 25.03.2022 на сесії Криворізької міської ради затверджено рішення, яким передбачено звільнення з 01.03.2022 на період дії воєнного стану суб’єктів господарювання малого й середнього бізнесу які мають дозволи на розміщення зовнішньої реклами, від сплати за користування місцями розташування зовнішньої реклами на об’єктах комунальної власності Криворізької міської територіальної громади.

 

                Ми працюємо для Вас та задля перемоги!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail:[email protected],

https://viza.kr.gov.ua/

 

06 квітня 2022

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради