Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Шановні мешканці міста Кривого Рогу!

Створено: 2016-04-06 14:43:24Оновлено: 2016-04-06 14:47:28

З 04.04.2016 р. з метою забезпечення територіальної доступності послуг у сфері реєстрації місця проживання фізичних осіб ці повноваження передано від Державної міграційної служби України органам місцевого самоврядування:

Виконкомами райрад будуть виконуватись такі адміністративні послуги:

  • Реєстрація місця проживання;
  • Зняття з реєстрації місця проживання;
  • Реєстрація місця проживання разом з дитиною;
  • Зняття з реєстрації місця проживання разом з дитиною;
  • Зняття з реєстрації місця проживання за рішенням суду;
  • Зняття з реєстрації місця проживання по смерті;
  • видача довідок:

-  про реєстрацію місця проживання особи;

-  про реєстрацію місця перебування особи;

-  повідомлення про зняття з реєстрації місця проживання особи.

Крім того, заяви та пакети документів на одержання цих послуг (за виключенням довідок), можна здати через:

1.  Центр надання адміністративних послуг "Муніципальний центр послуг м. Кривого Рогу", виконком Криворізької міської ради, пл.Радянська, 1, (понеділок, середа, п’ятниця з 09.00-17.00, вівторок, четвер - з 09.00-20.00), тел.92-25-94;92-13-61; 92-13-77; 92-13-89)

2. Територіальні підрозділи Центру в районах міста:

3. Доручити подання заяви для оформлення прописки або виписки відповідній посадовій особі виконавця послуг із управління (утримання) багатоквартирного будинку (гуртожитку), об’єднання співвласників багатоквартирного будинку, житлово-будівельного кооперативу, управителю багатоквартирного будинку за місцем проживання.

4. За бажанням батьків чи одного з них документи для реєстрації місця проживання новонародженої дитини можуть бути подані через органи державної реєстрації актів цивільного стану під час проведення державної реєстрації народження дитини. Реєстрація місця проживання новонародженої дитини може здійснюватися також через органи соціального захисту населення на підставі даних, що зазначив законний представник, з яким постійно проживає дитина, у заяві про призначення допомоги при народженні дитини.

5. Подання заяви про реєстрацію/зняття з реєстрації місця проживання бездомних та інших осіб, які не мають постійного місця проживання, покладається на відповідну спеціалізовану соціальну установу, заклад соціального обслуговування та соціального захисту, де проживають зазначені особи.


 

06 квітня 2016

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради