Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Сергій Маляренко: «Ми повинні оперативно організувати роботу нової системи надання субсидій та зробити її доступною і зрозумілою для криворіжців»

Створено: 2015-04-06 15:17:05Оновлено: 2015-04-06 15:31:31

До 15 квітня підприємства, що надають послуги з газопостачання, електропостачання та централізованого опалення мають забезпечити споживачів бланками заяв та деклараціями про доходи і витрати, необхідних для оформлення субсидії. Про це йдеться у Постанові Кабінету Міністрів №106 «Про вдосконалення надання житлових субсидій для населення». Розуміючи значення та важливість даного  питання, міський голова Юрій Вілкул поставив завдання підійти до нього з максимальною відповідальністю та налагодити ефективну роботу в цьому напрямку.

03 квітня у виконкомі міськради це питання розглядали на робочій нараді за участю керівників підприємств – надавачів послуг та голів районів. Проводив нараду   секретар міськради Сергій Маляренко. «Ми не можемо впливати на тарифи, але як керівники міського рівня, підприємств, маємо виконувати постанови уряду.  Ми повинні  зробити все для того, щоб стабільно працювали комунальні підприємства та підприємства,  що надають послуги  нашим  жителям, - підкреслив  Сергій Маляренко,- а тому розраховуємо на  вашу  підтримку та розуміння мешканців. Тільки разом зможемо  витримати цей тарифний удар».

На  разі, розроблений чіткий механізм дій по кожному району та житломасиву, за кожним із них закріплені підприємства-надавачі послуг, які щодня надаватимуть інформацію до виконкомів районних рад. Зазначимо, що бланки заяв та декларації, а також інструкції для їх заповнення, кожному споживачеві будуть вручені за місцем проживання.

«У Києві говорять, що набагато спростили процедуру оформлення субсидії,  зробили всього лише 2 документа. Але тут, на місцях, ми розуміємо з вами, яку величезну роботу необхідно виконати. Наразі у місті 299 тисяч абонентів. Ми повинні оперативно організувати роботу нової системи надання субсидій та  зробити її доступною і зрозумілою для криворіжців», - зауважив секретар міськради.

Зразок декларації про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням житлової субсидії
Зразок заяви про призначення житлової субсидії

Відділ преси та інформації апарату міської ради і виконкому    
(056)440-04-32, mediakrivbass@ukr.net   


 


06 квітня 2015

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради