Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Міський голова Юрій Вілкул відкрив капітально відремонтовану Криворізьку загальноосвітню школу №57

Створено: 2012-04-06 12:43:03Оновлено:

4 квітня 2012 року у Жовтневому районі міста Кривого Рогу відбулася визначна подія - після капітального ремонту відбулося урочисте відкриття Криворізької загальноосвітньої школи №57, яка була збудована ще в 1953 році. Відкривав школу міський голова Юрій Вілкул.

У місті не багато таких навчальних закладів, яким вже більше 50 років. За час функціонування закладу, виникла необхідність у проведенні капітального ремонту приміщення школи №57.

Міська влада прийняла рішення провести капітальний ремонт приміщення школи з використанням сучасних долготривких матеріалів - з міського бюджету виділено 1 млн.410 тис. грн. для проведення ремонту. Будівельно-підрядними організаціями проведено ремонт покрівлі школи, ремонт класних кімнат на другому поверсі, змонтовано підвісну стелю та покладено новий лінолеум. Старі вікна і двері замінено на сучасні, енергозберігаючі. Проведено також фасадні та цокольні роботи приміщення школи.

У зв’язку з проведенням ремонтних робіт майже рік частина дітей навчалась в інших школах району. Тому для них цей день був особливо святковим, адже вони знову навчатимуться у своїй рідній школі. Члени батьківського комітету висловили свою вдячність міській владі за турботу про їхніх дітей, а учні на знак подяки вручили міському голові Юрію Вілкулу коровай.

Як зазначив міський голова Юрій Вілкул: «Подібна робота буде проводитися у місті системно. Ми і в подальшому будемо постійно покращувати матеріально-технічну базу навчальних закладів, щоб у наших дітей завжди були комфортні умови для навчання».

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради