Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Про результати проведення публічних слухань

Створено: 2010-04-06 07:22:05Оновлено:

Керуючись Законом України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», на виконання розпорядження міського голови від 25.02.2010 № 41-р «Про проведення публічних слухань» у єдиному дозвільному центрі м. Кривого Рогу 26.03.2010 проведено публічні слухання з питання обговорення змісту проекту регуляторного акту - рішення виконкому міської ради «Про внесення змін до рішення виконкому міської ради від 08.04.2009 №115 «Про затвердження середньорічних норм накопичення твердого побутового сміття» та аналізу його регуляторного впливу.

У слуханнях взяли участь члени постійних комісій міської ради з питань регуляторної політики та підприємництва, сім'ї, дітей, молоді, фізкультури та спорту, міської (галузевої) ради з питань розвитку підприємництва, заступники голів виконкомів районних у місті рад, управителі жилими будинками, керівники підприємств-виконавців послуг з вивезення побутових відходів, голови будинкових і квартальних комітетів, представники засобів масової інформації.

Основним питанням, що порушувалося на публічних слуханнях, було обговорення норм надання послуг з вивезення побутових відходів.

Отримані в ході публічних слухань пропозиції та зауваження опрацьовуються розробником регуляторного акта - управлінням житлово-комунального господарства виконкому міської ради

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради