Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

У Центрі «Віза»(«Центр Дії») традиційна виставка дитячих малюнків: «СВЯТО ВЕСНИ, МОЛОДОСТІ ТА КРАСИ» з нагоди Міжнародного жіночого дня

Створено: 2024-03-06 10:01:44Оновлено: 2024-03-06 10:04:33

З першими кроками весни, появою тендітних пролісків приходить чудовий і радісний день 8 Березня. Одне з найочікуваніших та важливих свят у всьому світі, яке символізується з красою, ніжністю, жіночністю та початком життя в природі, першим теплом.

 Традиційно, у Центрі адміністративних послуг «Віза»  («Центр Дії»), за доброю традицією, організовано виставку-експозицію дитячих малюнків юних дарувань, що навчаються у художніх гуртках та школах Кривого Рогу. Цей день з першим весняним подихом переносить у світ краси та чарівності завдяки дитячої творчості. На виставці малюнків діти демонструють свої почуття до мами, до країни в якій вони живуть, до рідної домівки, де вони народились.

Саме в живописі, за допомогою кольору дитина виразила свої почуття до мами, до родини, до рідної нашої України! В своїх роботах учні хотіли побажати всім жінкам позитивних емоцій, безмежного щастя і міцного здоров’я.

Шановні жінки!

Сердечно вітаємо вас із чудовим, ніжним святом жіноцтва, краси та весни – Міжнародним жіночим днем! Нехай здійснюються всі ваші найзаповітніші мрії та бажання, щоб світ навколо став таким же лагідним та прекрасним, як ваші чарівні душі. Нехай тепло і мир оселяться у ваших домівках. Нехай краса природи надихає, а початок весни символізує початок чогось прекрасного у вашому житті та квітуче майбутнє нашої України!

Сподіваємось, що твори юних художників викликають позитивні  відгуки, не тільки співробітників ЦНАПу, а й численних наших відвідувачів!

 

МИ ПРАЦЮЄМО ДЛЯ ВАС!

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail:[email protected],

http://viza.kr.gov.ua/

06 березня 2024

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради