Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

«ВІЗА МОБІЛЬНА»: актуальні питання органів самоорганізації населення Центрально-Міського району.

Створено: 2019-03-06 17:00:01Оновлено: 2019-03-06 17:03:22

 

06 березня 2019 року Центр адміністративних послуг «Віза» інформував  голів квартальних комітетів Центрально-Міського району про заходи реформи децентралізації, та про те, як вони впроваджуються в Кривому Розі.

Заступник міського голови Подоплєлова Н.Л., голова Центрально-Міської районної у місті ради Нєженцев С.В., радник міського голови Рижков Є.В., начальник управління з питань реєстрації виконкому міськради Заклецька Т.Р. доповіли присутнім про  криворізькі стандарти надання послуг влади – ПРОСТО, ДОСТУПНО, ЯКІСНО, актуальні питання, які існують у взаємодії із органами самоорганізації населення у мешканців Центрально-Міського району. Цікавими для органів самоорганізації населення були механізми реєстрації місця проживання, бізнесу, нерухомості, в Електронному реєстрі Криворізької громади. Для допомоги в роботі з населенням службами виконкому міської ради надано 10 видів інформаційних матеріалів, виданих за Програмою розвитку нових технологій муніципального менеджменту за бюджетні кошти. Багато запитань  у присутніх було стосовно благоустрою міста, монетизації субсидій, реформ медичної сфери, тощо.

Мешканців району та учасників семінару обслуговував «екіпаж» мобільного офісу у складі адміністратора ЦНАПу «Віза»,  реєстратора управління з питань реєстрації, службовців  відділу  реєстрації  місця  проживання громадян, управління праці та соціального захисту населення райвиконкому, медичного працівника Центру первинної медико-санітарної допомоги №6. Питання, з якими зверталися до фахівців офісу були різні: зміна назви вулиці, оформлення часткової компенсації за плату комунальних послуг, підписання декларації з лікарем, консультації з отримання паспортів, реєстрації нерухомого майна, земельні питання.  В мобільному офісі за три години  обслужено більше 100 замовників послуг, кожний третій звертався до сімейного лікаря за послугою виміряти кров’яний тиск.

Ми прагнемо, щоб послуги влади криворіжці отримували комфортно та доступно – таке завдання міського голови Ю.Г. Вілкула.

 

 

Ми працюємо для Вас!

# ВсеБудеЦНАП!

 

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
тел. 0-800-500-459 (безкоштовно
e-mail:
 [email protected]

06 березня 2019

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради