Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Вебпортал Центру «Віза» («Центр Дії») в цифрах і фактах

Створено: 2024-02-06 09:57:32Оновлено: 2024-02-06 10:00:45

Ось  і промайнув перший місяць 2024 року. В січні погода не завжди давала змогу виходити на вулицю і тому вкотре на допомогу замовникам послуг прийшов вебпортал Центру «Віза» («Центр Дії»), який є реальним ЦНАПом у віртуальній реальності.

Вебпортал Центру «Віза» («Центр Дії») є зручним помічником для замовників послуг і про це свідчить статистика його відвідувань. Так протягом першого місяця року на наш вебпортал завітали  38 426 користувачів і більше чверті з них зробили це неодноразово. За цей період було переглянуто 162 357 сторінок, і звісно ж, найпопулярнішою була сторінка «Запис на прийом», оскільки прийом замовників послуг у Центрі «Віза» («Центр Дії») здійснюється за попереднім записом, а вебпортал – це найзручніший спосіб записатися. Також великим попитом користується розділ «Послуги», адже в ньому Ви маєте змогу знайти всі заяви, зразки їх заповнення та інформаційні картки з повним переліком документів, які необхідні для замовлення послуг у Центрі «Віза» («Центр Дії»), а отже повністю підготуватися до прийому.

Що стосується гендерного розподілу, то у січні 2024 року жінки вже вкотре були активнішими користувачами, ніж чоловіки. Так, у звітному періоді їх відсоткове співвідношення становило 67,2% до 32,8%. Щодо віку наших користувачів, то люди старшого покоління 55+ все частіше стають впевненими користувачами вебпорталу. У січні їх було майже 18%. Доволі активна молодь у віці 18-34 роки – їх 39% та найбільше наших користувачів у віці 35-54 роки – 43%.

У січні місяці дуже цікавою є географія відвідувачів вебпорталу Центру «Віза» («Центр Дії»). Сторінками вебпорталу протягом минулого року подорожували мешканці 28 країн світу. На першому місці незмінно залишається Україна та крім неї до п’ятірки увійшли також Бразилія, Сполучені Штати Америки, Канада та Іран. Кількість міст, в яких в цей період проживали відвідувачі вебпорталу 198.

Шановні користувачі! Ми й надалі працюватимемо над тим, щоб Вам було цікаво і корисно відвідувати вебпортал Центру «Віза» («Центр Дії») та всі разом наближатимемо нашу перемогу!

Центр «Віза» («Центр Дії») #Доступно всім – зручно для кожного!

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail: 
[email protected],

https://viza.kr.gov.ua/

06 лютого 2024

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради