Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Офіс «Я-Ветеран» Центру «Віза» («Центр Дії») інформує

Створено: 2024-02-06 16:10:36Оновлено: 2024-02-06 16:14:12

Для підтримки сімей ветеранів у Офісі «Я-Ветеран» Центру адміністративних послуг «Віза» («Центр Дії») – надалі Центр «Віза» («Центр Дії»), приймаються документи на публічну послугу з безкоштовного харчування учнів та вихованців закладів загальної середньої та дошкільної освіти, батьки яких задіяні, перебувають у полоні чи пропали безвісти в ході бойових дій АТО і ООС, збройної агресії Російської Федерації, а також на період проходження ними лікування в закладах охорони здоровʼя та реабілітаційних заходів строком до 6 місяців, загиблих (померлих) ветеранів війни, Захисників і Захисниць.

Для отримання цієї послуги один із батьків або інших законних представників особисто подають заяву з копіями необхідних документів. Інформацію щодо переліку документів, необхідних для отримання таких послуг, бланки і зразки заяв можливо, попередньо, переглянути на вебпорталі Центру «Віза» («Центр Дії») за посиланням: http://surl.li/qcvnt, в розділі Послуги/Соціальні допомоги та послуги/коди послуг 40-53; 40-54.

Після розгляду пакету документів видається довідка про надання безкоштовного харчування.

Документи  можна подати у Офісі «Я-Ветеран» (пл. Молодіжна,1), з  понеділка  по  п’ятницю,  з 8.00 до 15.30 (технічна перерва  з 12.30 до 13.00).

Ми працюємо для вас!

 

Центр «Віза» («Центр Дії») - #Ваша довіра - наш досвід!

 

 

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:

e-mail: [email protected]

                                                     https://viza.kr.gov.ua/

06 лютого 2024

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради