Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Програма «Прихисток»: результати прийому заяв на компенсацію у січні у Центрі «Віза» («Центр Дії»)

Створено: 2023-01-06 15:56:49Оновлено: 2023-01-06 16:01:43

Ось і розпочався новий 2023 рік. Кожен українець сподівається і вірить, що цей рік стане переможним для нашої країни, а поки ми всі чекаємо на перемогу, адміністратори Центру адміністративних послуг «Віза» («Центр Дії») продовжують невтомно працювати для своїх замовників послуг. Оскільки дію Урядової соціальної програми «Прихисток» спрямованої на підтримку тих, хто відкрив двері свого житла для внутрішньо переміщених осіб продовжено і в цьому році, з 1 по 5 січня було проведено черговий етап прийому заявок на компенсацію витрат від мешканців, які безкоштовно розмістили внутрішньо переміщених осіб.

У січні можливістю подати заяву на компенсацію скористались 2676 криворіжці. До речі, більшість заявників були приємно здивовані, що адміністратори Центру «Віза» («Центр Дії») були готові приймати замовників і 1 січня, незважаючи на святковий день, та ще й неділю. У перший день нового року було прийнято 264 власника житла, кожному з яких адміністратор подарував посмішку і привітання зі святом.

Лідером з прийому заяв у рамках Урядової соціальної програми «Прихисток» цього місяця вже традиційно став Головний офіс Центру «Віза» («Центр Дії» на площі Молодіжній, 1 – за період з 1 по 5 січня для отримання компенсації до нього звернулись 391 заявник, зокрема приїжджали власники житла і з віддалених районів міста. Вкотре нагадуємо, що криворіжці мають можливість звертатися до адміністраторів Центру «Віза» («Центр Дії») у своєму районі, а не їхати до Головного офісу.

До трійки лідерів з прийому заяв на компенсацію у січні також увійшли Покровський район, в якому прийняли 375 заяв та Довгинцівський – 340 заяв. Радує й те, що багато криворіжців цінують свій час та користуються електронними сервісами – 627 заяв на компенсацію в цьому місяці було подано онлайн. До речі, повідомлення про розміщення у своєму житлі внутрішньо переміщених осіб у січні подали ще 202 криворіжця.

Шановні криворіжці! Нагадуємо, що подавати заяву на компенсацію витрат потрібно щомісяця з 1 по 5 число, а у разі припинення розміщення внутрішньо переміщених осіб або зміни їх кількості - цього ж дня подати заяву з інформацією про зміну переліку мешканців або припинення розміщення.

Бланки заяв та перелік необхідних для отримання послуги документів було змінено у вересні згідно з рішенням виконкому Криворізької міської ради. Ознайомитись з актуальною інформацією Ви можете на вебпорталі Центру «Віза» («Центр Дії») у розділі «Послуги» - «Прихисток» або за посиланням https://cutt.ly/RBedjEW.

 

Центр «Віза» («Центр Дії») #Завжди поруч з Вами!

 

Контакти Центру адміністративнихпослуг «Віза»:
тел. 0-800-500-459 (безкоштовно)
e-mail: 
[email protected]

https://viza.kr.gov.ua/

06 січня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради