Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Участь Центру «Віза» («Центр Дії») в обговоренні доступності послуг (м. Київ, круглий стіл Проєкту PROSTO)

Створено: 2023-12-05 16:18:40Оновлено: 2023-12-05 16:20:03

Сьогодні керівник Центру «Віза» приймає участь у круглому столі «Мобільні рішення для надання публічних послуг: стан, виклики, можливості», що проводиться Проєктом міжнародної технічної допомоги PROSTO «Підтримка доступності послуг в Україні» в м. Києві.

Розуміючи нові виклики з обслуговування громадян в умовах війни Проєктом було запропоновано та реалізовано нову форму мобільного обслуговування – «Виїзне ВРМ», що передбачає надання публічних послуг адміністраторами та суб’єктами надання адміністративних послуг із застосуванням транспортного засобу (легкового автомобіля) та комплекту «Мобільна валіза».

У Кривому Розі  аналогічний проєкт  виконкому міської ради «ВІЗА МОБІЛЬНА» діє з грудня 2017 року. Тож, нам є чим поділитися з колегами в Україні. Сьогодні «Віза Мобільна» це 2 мобільних офіси–трансформери та 3 мобільних кейси. З початку роботи сервісу здійснено 1 325 виїздів, загальна протяжність маршруту більше           25 тис. км та обслужено 28 688  замовників.

 

 

Ми працюємо для Вас!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
e-mail: 
[email protected]

https://viza.kr.gov.ua/

 

05 грудня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради