Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Запрошуємо отримати повторні документи та витяги про державну реєстрацію актів цивільного стану у Центрі «Віза»(«Центр Дії»)!

Створено: 2023-12-05 16:01:35Оновлено: 2023-12-05 16:03:58

Доволі часто документи губляться або пошкоджуються. Особливо актуальна така проблема для українців нині, в умовах повномасштабної війни. І лишитися без документів — неприємний досвід. Втім, це можна легко виправити. Адже громадяни мають можливість отримати дублікати документів, у тому числі – свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного стану та витягів з Державного реєстру актів цивільного стану громадян.

Центр «Віза»(«Центр Дії»), продовжуючи наближувати послуги до наших мешканців, розширив перелік послуг та можливостей і додав ще послуги зі сфери державної реєстрації актів цивільного стану.

Відтепер в Центрі «Віза» стали доступними замовлення:

  • витягу з Державного реєстру актів цивільного стану громадян
  • повторного  свідоцтва про державну реєстрацію актів цивільного стану

! Важливо. До Центру «Віза» можуть звернутися громадяни незалежно від реєстрації їх місця проживання та місця державної реєстрації акту цивільного стану.

Відновлене свідоцтво має таку ж юридичну силу, як і втрачений документ.

Повторна видача свідоцтва про державну реєстрацію акту цивільного стану або витягу з державного реєстру актів цивільного стану громадян здійснюється: за заявою особи, щодо якої складено запис, батьків, усиновлювачів, опікунів, піклувальників, представника закладу охорони здоров'я, навчального або іншого дитячого закладу, де постійно перебуває дитина, органу опіки та піклування (представникам зазначених установ за довіреністю установи та при пред'явленні документів, що посвідчують їх особу).

Запрошуємо громадян звернутися в Головний офіс Центру «Віза»(«Центр Дії») за адресою: пл. Молодіжна,1 і адміністратори Вам турботливо допоможуть з оформленням заяви про повторне отримання свідоцтва або отримання витягу з Державного реєстру актів цивільного стану громадян. Також замовити послугу можна звернувшись до відділів ДРАЦС, або через портал "Дія" за посиланням:              

 https://diia.gov.ua/services/povtorna-vidacha-svidoctva-pro-narodzhennya.

Ми працюємо для Вас!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза» («Центр Дії»):
 
 [email protected]

 

05 грудня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради