Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

УВАГА! ЗАМОВНИКАМ БІОМЕТРИЧНИХ ПАСПОРТІВ У ЦЕНТРІ «ВІЗА»

Створено: 2017-09-05 16:44:39Оновлено: 2017-09-06 09:12:21

За інформацією Державної міграційної служби України закінчується сезон відпусток і вже є спад ажіотажу на біометричні паспорти.

Центром «Віза», станом на 05.09.2017, прийнято 699 заяв на оформлення біометричного паспорта та отримано 33 готових до видачі документів. Ми проінформували кожного замовника, як і обіцяли СМС-повідомленням про виконання послуги (17 з них звернулися за отриманням паспорта).

Довідково: сервіс СМС-повідомлення про готовність паспорта на Дніпропетровщині діє лише в Кривому Розі.

Шановні криворіжці, які отримали СМС-повідомлення про готові паспорти!

Ми чекаємо на Вас, особисто, протягом місячного терміну з дня отримання СМС-повідомлення, у приміщенні Центру «Віза» (пл. Молодіжна, 1, каб. 155)  з понеділка по пятницю з 13.00 до 16.00.

До речі, перевірити стадію оформлення паспорту можливо лише через електронний сервіс Державної міграційної служби: https://dmsu.gov.ua/services/docstate.html:

Результат пошуку буде виведено зверху сторінки, після введення серії та номеру документа, підтвердження капчі, та натискання кнопки «Пошук» (сторінка при цьому перезавантажиться).

Статуси оформлення документів можуть бути такими:

- Інформації не знайдено;

- Документи прийнято /дата/. Здійснюється перевірка даних;

- Дозвіл на персоналізацію паспорта надано /дата/. Після підтвердження Державним підприємством «Поліграфічний комбінат «Україна» технічної спроможності персоналізації, дані буде відправлено до Державного центру персоналізації даних;

- Дані відправлено до центру персоналізації /дата/;

- Документ персоналізовано та відправлено до підрозділу міграційної служби /дата/. Строк доставки - 1-3 робочих дні (у разі складних погодних умов - до 7 робочих днів);

- Документ доставлено до територіального органу міграційної служби /дата/.

Увага! База даних, за якою здійснюється перевірка стану оформлення документів на сайті, оновлюється один раз на добу, внаслідок чого можлива затримка у відображенні даних (перевірку стану можна здійснювати лише на наступний день після подачі заяви до територіального підрозділу ДМС).

Ми працюємо для Вас!
Наша якість - Ваша довіра!

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail:
[email protected]

 


 

05 вересня 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради