Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Кривий Ріг – у числі кращих міст по підготовці до опалювального сезону в Дніпропетровській області, - облдержадміністрація

Створено: 2016-09-05 16:26:13Оновлено: 2016-09-05 16:28:47

За інформацією Управління ЖКГ Дніпропетровської облдержадміністрації Кривий Ріг – одне з кращих міст   по підготовці до опалювального сезону в Дніпропетровській області.

Завдяки тому, що на початку року, під керівництвом міського голови Юрія Вілкула, був створений міський штаб з підготовки до нового опалювального сезону, у Кривому Розі йде своєчасна підготовка до опалювального сезону. Бюджетна сфера – дитячі садки, школи та лікарні 100% отримали паспорти готовності. Теплопостачальні підприємства міста вже технічно готові до подачі тепла городянам на 95%.   Триває  заключний етап підготовчих робіт.

За дорученням міського голови заступник мера з питань ЖКГ Олександр Катриченко робоча нарада з підготовки міста до опалювального сезону. На сьогодні все 98 котелень міста готові до зими, заізольовано  майже 14 км трубопроводів.

Виїзна нарада пройшла на котельні підприємства «Криворіжтепломережа», яка знаходиться на території «АМКР». Ця котельня - одна з найбільших в місті і обслуговує понад 700 будинків і 45 соціально значущих об'єктів.

«Котельня увійшла в спільну Програму Кривого Рогу та Європейського інвестиційного банку з будівництва блочно-модульних котелень. У перспективі, замість однієї великої енергозатратної котельні в Металургійному і Саксаганському районах буде створено 20 сучасних міні-котелень. Це дозволить нам зменшити тепловтрати,  знизити  споживання газу та підвищити якість послуг для криворіжців», - підкреслив О. Катриченко.


 

05 вересня 2016

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради