Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

У Кривому Розі проводиться ремонт по вулиці Сергія Колачевського, що входить в найдовшу центральну автомагістраль міста

Створено: 2016-08-05 14:34:39Оновлено: 2016-08-09 09:14:02

Раніше, в ході реалізації ініційованої мером комплексної програми ремонтів доріг міста, була розширена і відремонтована дорога по вул. Е. Фукса (колиш. Тухачевського), замінено асфальтнепокриття на вул. Конституційній, вул.Ракітіна, вул. А. Солом'яного. Тепер шлях в 42 км - від площі Визволення до мікрорайону Даманський можна буде проїхати якісними комфортними дорогами.

Мер міста Юрій Вілкул під час виїзної наради проінспектував ремонт доріг у Тернівському районі. 

Заступник мера з ЖКГ Олександр Катриченко доповів: «Ми продовжуємо наводити лад на автомагістралях Кривого Рогу. Паралельно ведуться роботи з нанесення дорожньої розмітки: закінчили вулицю Рзянкіна, дві бригади працюють на об'їзній дорозі, починаючи від в'їзду з боку Запоріжжя. Планових ремонтів багато, тому дорожні служби працюють і на вихідних». 

Як повідомив Катриченко, на сьогодні по вулиці Сергія Колачевського - на ділянці від вулиці Конституційної до вулиці Сурикова - вже зроблений підстилаючий шар, ведуться роботи із заміни бордюрів та ремонту тротуарів.

Міський голова зазначив: «Із закінченням ремонту цієї ділянки дороги протяжністю майже 5,5 км буде завершено комплекс робіт біля станції« Рокувата». Нещодавно тут побудований сучасний залізничний вокзал, зроблена зручна транспортна розв'язка, а тепер буде і фактично нова дорога. Коли ми її відремонтуємо можна буде без проблем дістатися до найвіддаленіших районів міста. Це і зручність для автомобілістів, і комфорт для пасажирів громадського транспорту». 

У Кривому Розі в 2016 році уже відремонтовано понад 150 доріг. Крім ремонтів центральних доріг, акцент робиться на внутрішньоквартальні та внутрішньобудинкові дороги, перемички і проїзні дороги, які з'єднують центральні магістралі. 

А. Катриченко зазначив, що кожен день у всіх районах працює 8 бригад по ремонту доріг і дві бригади з нанесення дорожньої розмітки, щодня укладається понад 1300 тонн асфальту. 

В ході наради мер міста поставив завдання створити додаткову бригаду, яка буде оперативно займатися нанесенням розмітки на тих дорогах, які вже відремонтували.


 

05 серпня 2016

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради