Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Про результати проведення громадських слухань

Створено: 2016-08-05 16:33:48Оновлено: 2016-08-05 16:34:48

Керуючись Законом України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», у виконкомі міської ради 03.08.2016 відбулись громадські слухання з питання обговорення досягнення цілей, задекларованих при прийнятті рішення міської ради від 27.05.2009 №3265 «Про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності для оцінки земельних ділянок несільськогосподарського призначення, на яких розташовані об’єкти нерухомого майна».

В обговоренні брали участь члени територіальної громади та депутатського корпусу, суб’єкти господарювання, представники органів місцевого самоврядування, податкових інспекцій міста, засобів масової інформації.

У ході слухань було проінформовано про наслідки відстеження щодо реального стану та можливостей виконання вимог регуляторного акта.

Присутніми було відмічено, що Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності для оцінки земельних ділянок несільськогосподарського призначення, на яких розташовані об’єкти нерухомого майна, є прийнятним та актуальним, але потребує приведення у відповідність до діючого законодавства України.

За результатами проведення громадських слухань присутніми членами територіальної громади, суб’єктами господарювання було зазначено, що рішення сприяє створенню стабільного прогнозованого клімату для здійснення підприємницької діяльності в місті, забезпечує баланс інтересів суб’єктів господарювання, громадян та держави, а також було запропоновано внести зміни до рішення з метою приведення у відповідність до діючого законодавства України.

Управління містобудування, архітектури та земельних відносин, розвитку підприємництва виконкому міської ради


 

 

05 серпня 2016

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради