Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

РЕЗУЛЬТАТИ РОБОТИ КРИВОРІЗЬКИХ ДЕРЖАВНИХ РЕЄСТРАТОРІВ НЕРУХОМОСТІ ТА БІЗНЕСУ ЗА І ПІВРІЧЧЯ 2024 РОКУ

Створено: 2024-07-05 15:43:57Оновлено: 2024-07-05 15:51:18

Державні реєстратори Криворізького міськвиконкому здійснюють реєстрацію бізнесу та нерухомості не лише криворіжців, але й мешканців сусідніх територіальних громад Дніпропетровщини та інших областей, адже в умовах воєнного стану розширено можливості проведення державної реєстрації – екстериторіально, тобто державні реєстратори Криворізького міськвиконкому проводять реєстрацію нерухомого майна та юридичних осіб, місцезнаходженням яких є Автономна Республіка Крим, Донецька, Запорізька, Луганська, Миколаївська, Харківська, Херсонська області, місто Севастополь. 

Нагадуємо, що реєстрація фізичних осіб-підприємців, накладення арештів на нерухомість та видача інформаційних довідок здійснюється за загальним правилом – незалежно від місця знаходження по всій Україні.

У виконкомі Криворізької міської ради надається 28 видів реєстраційних послуг. 

За результатами роботи державних реєстраторів за І півріччя 2024 року проведено майже 8 400 реєстраційних дій з них:

Державними реєстраторами надано майже 5 000 консультацій, у тому числі в дистанційному режимі.

У рамках комплексної послуги «Я-Ветеран» за І півріччя надано 431 послугу, з них: 360 – реєстрація нерухомості та 71реєстрація бізнесу.

Для отримання реєстраційних послуг можна звернутися до Центру «Віза» («Центр Дії»)  або його територіальних підрозділів, які знаходяться в кожному районі міста. Прийом здійснюється виключно за попереднім записом:

МИ ПРАЦЮЄМО ДЛЯ КОЖНОГО З ВАС! 

05 липня 2024

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради