Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Урочистий прийом з нагоди дня працівника державної податкової служби України

Створено: 2010-07-05 11:34:04Оновлено:

2 липня у залі засідань виконкому міської ради відбувся урочистий прийом за участі міського голови Юрія Любоненка з нагоди дня працівника державної податкової служби України.

Юрій Вікторович зазначив, що двадцять років минуло від дня створення Криворізької податкової служби. З того часу податкова служба стала міцною ланкою системи органів влади, конкретними справами довела важливість покладених на неї завдань щодо економічного та соціального розвитку країни.

В складних умовах минулого року, які склалися внаслідок світової економічної кризи в фінансово-економічній сфері держави та Дніпропетровської області зокрема, завдяки роботі 764 податківців міста Кривого Рогу за 2009 рік надійшло до місцевого бюджету 1 млрд.430 млн.грн. Ю.Любоненко висловив побажання податківцям і надалі вдосконалювати свою роботу , яка сприятиме розвитку Криворіжжя.

На урочистому прийомі, після привітань і побажань міського голови Юрія Любоненка, найкращі працівників податкової служби Кривого Рогу були нагороджені відзнаками виконкому міської ради за сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівника державної податкової служби України. Так, нагрудні знаки «За заслуги перед містом» ІІІ ступеня отримали п’ять працівників податкової служби, а 17 податківців були нагороджені Грамотами виконкому Криворізької міської ради.


© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради