Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Разом з «Візою» - 24/7!

Створено: 2019-06-05 11:38:23Оновлено: 2019-06-05 11:41:25

Підвищення якості, максимальна доступність адміністративних, інших публічних послуг для замовників - один із пріоритетних напрямів роботи органів влади – на цьому постійно наголошує міський голова Ю.Г.Вілкул. Реформування системи адміністративних послуг в Центрі «Віза» здійснюється з використанням інноваційних технологій та сервісів, саме тому на вебпорталі Центру ми постійно висвітлюємо новації в роботі та впроваджуємо е-сервіси. Безперечно, що  е-послуги доступні з дому чи офісу 24 години на добу та сім днів на тиждень, є зручнішими та швидшими за особисті візити та мінімізують ризики корупції.

 На сьогодні вже доступно 126 електронних послуг в режимі онлайн. А для зручності мешканців нашого міста та можливості онлайн замовлення послуг на вебпорталі Центру «Віза» в розділі «Послуги» розміщені сторінки «Електронні послуги» , «Публічні реєстри» та «Електронні сервіси», які постійно оновлюються та знаходяться в актуальному стані.

Також, додатково інформуємо, що в розділі «Послуги», на сторінці «Електронні сервіси» розміщені:  

  1. Opendatabot, який є платформою для роботи з державними відкритими даними. Платформа об’єднує у собі 20 джерел з відкритими даними і схожа на своєрідний пошуковик по державі, де будь-який користувач може знайти необхідну інформацію, вказавши назву компанії, ПІБ особи або номер автомобіля. Сервіс працює у месенджерах Telegram, Facebook Messenger, Skype, Viber.
  2. «Регуляторна мапа України» онлайн-сервіс OpenDataПублікатор, який  полегшує формування якісних наборів відкритих даних.

Нагадаємо, що кожному криворіжцю доступний особистий кабінет на вебпорталі «Візи», за допомогою якого ви зможете переглянути інформацію, щодо всіх ваших звернень: дату і час звернення, послугу, та стан її розгяду. Для авторизації використовуємо всі доступні види електронної ідентифікації, згідно чинного законодавства: електронний підпис, ID-картка, Bank-ID, Mobile-ID.

 

 

        Разом з «Візою» - 24/7!

 

#ВсеБудеЦНАП!

Ми працюємо для Вас!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:

Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно)

e-mail: [email protected]

http://viza.kr.gov.ua

05 червня 2019

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради