Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

`Громадський бюджет - 2020` - шлях молодим та перспективним!

Створено: 2019-06-05 11:52:25Оновлено: 2019-06-05 11:55:57

31 травня та 01 червня 2019 року в Кривому Розі в приміщенні відділу обслуговування Центральної бібліотеки КЗК "Міська бібліотека для дорослих"відбувся дводенний тренінг з розробки та подання проектів на конкурс "Громадський бюджет" за участю тренера-консультанта, члена Наглядових рад Інституту лідерства й управління Українського Католицького Університету та Фундації імені князів-благодійників Острозьких Русланом Крапличем.

З вітальним словом до учасників тренінгу звернулась Підпалько Тетяна Анатоліївна, начальник управління економіки виконкому Криворізької міської ради, яка зазначила, що за ініціативою міського голови Юрія Григоровича Вілкула у конкурсі "Громадський бюджет -2020" з'явилася  окрема нова категорія проектів - "Молодіжні проекти". Тож, "Громадський бюджет - 2020" оголошено "бюджетом молоді"! Криворіжці та внутрішньо переміщені особи, що мешкають в Кривому Розі віком від 18 до 35 років можуть подавати свої заявки з 01 липня до 15 серпня поточного року за групою "Молодіжні проекти" на організацію й проведення заходів. Саме тому, ми організували окремий захід задля навчання молоді підготовці та наданню проектів на цей конкурс.

Під час дводенного тренінгу учасники заходу мали можливість отримати теоретичні знання та практичні навички правильної підготовки проектів. Руслан Краплич акцентував увагу на описі проблеми, формулюванні мети проекту, складанні завдань, бюджет, з'ясовували що таке "гранти", хто такі "донори". Разом з учасниками було відпрацьовано навички написання проектів, проведення моніторингу й оцінки реалізації проектів та багато іншого.

У кінці тренінгу учасники поділилися враженнями та ідеями, які б вони хотіли втілити в життя.

Координатори конкурсу в особі управління економіки виконкому Криворізької міської ради бажають потенційним конкурсантам наснаги та звершень в підготовці конкурсних заявок, що надасть можливість зробити ще один важливий крок до розвитку нашого міста, щоб зробити його кращим!

Довідково:

Прийом конкурсних пропозицій по конкурсу "Громадський бюджет-2020" розпочинається з                01 липня 2019 року. Терміном закінчення прийому конкурсних пропозицій у паперовому вигляді о 1600 годині 15 серпня 2019 року, в електронному вигляді 16 серпня 2019 року о 00 годин.

Для участі в конкурсі автори проектів подають конкурсні пропозиції раді з проведення конкурсу за адресою: управління економіки виконкому Криворізької міської ради, каб. 428, пл. Молодіжна, 1,                м Кривий Ріг, 50101, з 08:30 до 17:00, українською мовою та обов'язково вносяться ними до електронної системи "Громадський проект" за адресою gb.kr.gov.ua.

Рішення виконкому міськради про проведення конкурсу проектів місцевого розвитку "Громадський бюджет", реалізація яких планується у 2020 році https://so.kr.gov.ua/ua/treezas_so/pg/4080077777_d2/

Про проведення наступних тренінгів буде повідомлено на офіційному веб-сайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету https://kr.gov.ua, на електронній платформі "Громадський проект" https://gb.kr.gov.ua та сторінці в Фейсбуці https://www.facebook.com/publicbudgetKR/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

05 червня 2019

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради