Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

КУДИ ЗВЕРТАТИСЬ КРИВОРІЖЦЯМ ДЛЯ ОТРИМАННЯ РЕЄСТРАЦІЙНИХ ПОСЛУГ У СФЕРІ БІЗНЕСУ ПІД ЧАС ВОЄННОГО СТАНУ?

Створено: 2022-05-05 13:30:44Оновлено: 2022-05-05 13:48:25

КУДИ ЗВЕРТАТИСЬ КРИВОРІЖЦЯМ ДЛЯ ОТРИМАННЯ РЕЄСТРАЦІЙНИХ ПОСЛУГ У СФЕРІ БІЗНЕСУ ПІД ЧАС ВОЄННОГО СТАНУ?

(інформує управління з питань реєстрації виконкому Криворізької міської ради)

На час воєнного стану та впродовж 1 місяця з дня його припинення державна реєстрація бізнесу проводиться виключно державними реєстраторами, що перебувають у трудових відносинах з суб’єктом державної реєстрації, посадовими особами Міністерства юстиції, його територіальних органів, нотаріусами, включеними до затверджених Мін’юстом Переліків. Перелік може передбачати обмеження (умови) проведення реєстраційних дій.

Державна реєстрація проводиться посадовими особамиМіністерства юстиції, його територіальних органів незалежно від місцезнаходження юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців чи громадських формувань, якщо відповідні обмеження (умови) не передбачено Переліком.

Державна реєстрація юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців проводиться державними реєстраторами незалежно від їх місцезнаходження, якщо вони розташовані в межах адміністративно-територіальної одиниці, що входить до затвердженого Мін’юсту переліку адміністративно-територіальних одиниць, в межах яких припиняється доступ користувачів до єдиних та державних реєстрів в умовах воєнного стану.  В інших випадках застосовуються загальні вимоги законодавства.

 

Міністерство юстиції України розширило перелік суб’єктів державної реєстрації, якими в умовах воєнного стану проводиться державна реєстрація бізнесу: https://minjust.gov.ua/news/ministry/onovleno-perelik-subektiv-yakim-v-umovah-voennogo-stanu-provoditsya-derjavna-reestratsiya-yuridichnih-osib-ta-fop-30363

 

У Кривому Розі для реєстрації бізнесу необхідно звертатись до «офісу послуг» виконкому Криворізької міської ради за адресою: майдан Праці, 1.

05 травня 2022

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради