Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Вітаємо ветеранів зі святом та запрошуємо відвідати на порталі `Криворізький ресурсний центр` (http://krogerc.info) рубрику `Ветерани`

Створено: 2016-05-05 08:42:11Оновлено: 2016-05-06 08:50:38

На  сторінках рубрики є можливість переглянути фотобуклет "Шляхами подвигу і слави", ознайомитися з тематичними заходами, які відбулися (з фотоматеріалами) та плануються на території міста, новинами, фактами, подіями та інформацією про міську та районні ветеранські організації.

Охочі детальніше ознайомитися з найбільш важливими заходами, які вже відбулися, можуть відвідати  фотогалереєю.

Цікавим та пізнавальним для різних категорій мешканців міста буде знайомство з електронними інформаційними ресурсами міста, а саме: "Пам'ятки історії та культури", "Меморіальні та вказівні дошки", які містять історичну довідку про подію чи особу, з нагоди або на честь якої їх встановлено, та фотоматеріали тощо. На сторінках порталу з  інформацією про пам'ятки, які увічнюють подвиг нашого народу, героїв та події Великої Вітчизняній війни, є можливість прослухати аудіо-довідку (звуковий супровід) з відповідними історичними матеріалами.

Крім того, на сторінках рубрики мешканці міста можуть ознайомитися з інформацією про діючі на території міста установи соціального захисту населення, їх місце розташування, режим роботи, телефон для зв’язку, керівник та фотоматеріали. У розділі "Центр "Контакт" користувачі можуть звернутися до керівника установи соціального захисту та отримати відповідь на своє запитання в режимі он-лайн.

    З метою створення належних умов для забезпечення якісного торго-вельного обслуговування інвалідів війни в місті функціонує  спеціалізована торговельна мережа. Інформацію про ці об’єкти, а саме: місце розташування, режим роботи, телефон для зв’язку, їх фотографію тощо користувачі порталу можуть переглянути за змістом відповідного ресурсу в розділі "Каталог ресурсів".

Ресурси, які функціонують  на порталі "Криворізький ресурсний центр", відображаються на "Інтерактивній мультимедійній електронній енциклопедії інфраструктури міста" (http://mediacity.krogerc.info).      

Додатково повідомляємо, що на головній сторінці порталу у розділі "Сторінки історії міста, його сьогодення" функціонує ресурс "Вулиці, провулки, бульвари, проспекти, площі, майдани, мікрорайони міста", який знайомить мешканців міста з відомостями про ці об’єкти, а саме: їх колишні назви, довжину, ширину (площу), уточнене місце розташування, початок/кінець, з якого часу відомі, що знаходилося, але не збереглося, походження назви, розташування на мапі міста та фотоматеріали.

Запрошуємо мешканців міста скористатися можливостями порталу "Криворізький ресурсний центр".

 

 

05 травня 2016

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради