Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Триває активна підготовка до відзначення 65-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років

Створено: 2010-05-05 09:56:30Оновлено:

У Кривому Розі триває активна підготовка до відзначення 65-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років. Кожен район міста проводить низку заходів, присвячених Дню Перемоги.

Так, 4 травня на базі 17-ї окремої танкової бригади відбулася зустріч учасників бойових днів, під час якої для них була влаштована екскурсія до Музею Бойової Слави, перегляд експозиції військової техніки, відвідування сучасної казарми, виїзд на військовий полігон та польова кухня.

У Центрально-Міському районі за участю керівництва з останнього тижня квітня розпочато цикл тематичних заходів. 29 квітня на базі Криворізької загальноосвітньої школи № 23 відбулася «Зустріч трьох поколінь», у якій взяли участь ветерани Великої Вітчизняної війни та учнівська молодь району. З привітанням виступив голова Центрально-Міської районної у місті ради С.Коверніченко. Зокрема, він звернув увагу присутніх на те, що подібні заходи проводяться у районі постійно, а не тільки напередодні свята. Спрямовані вони на збереження пам'яті про ті страшні воєнні часи та вшанування людей, які здобули велику Перемогу.

Учасники бойових дій, члени районної ради ветеранів на заході отримали Грамоти та цінні подарунки. Присутнім було запропоновано перегляд літературно-музичної композиції. Під час проведення заходу учасники відвідали музей Бойової слави.

5 травня у Центрально-Міському районі заплановано урочисте вручення ювілейних медалей "65 років Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років " 3764 ветеранам війни.

А от у Жовтневому районі Кривого Рогу продовжуються роботи щодо наведення зразкового благоустрою до святкування Дня Перемоги. 27 квітня біля стели захисникам Кресівської греблі, яку було відремонтовано силами ВАТ “Суха Балка”, працівники ДП “Криворізька теплоцентраль” пофарбували гармати до відзначення 65-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні. Крім цього у Жовтневому районі було висаджено 65 берізок і таким чином створено ще одну добру традицію та оновлено ще один зелений куточок.


© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради