Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Потрібен дозвіл на розміщення зовнішньої реклами? Вам – до Центру «Віза»

Створено: 2024-04-05 14:29:30Оновлено: 2024-04-05 14:32:33

Не знаєте, як отримати дозвіл на встановлення зовнішньої реклами? Що нести, куди бігти і в якому порядку все робити, щоб не змарнувати час? Тоді, Вам - до Центру «Віза».

Звернутися за отриманням даної послуги можна як до Головного офісу Центру «Віза» («Центр Дії»), так і до територіальних підрозділів з понеділка по п’ятницю, з 8.00 до 15.30 (технічна перерва з 12.30 до 13.00) за наступними адресами:

  • Головний офіс: пл. Молодіжна,1
  • Тернівський район: вул. Короленка, 1А
  • Покровський район: вул. Шурупова, 2
  • Саксаганський район: вул. Володимира Великого, 32
  • Довгинцівський район: вул. Дніпровське шосе, 11
  • Центрально-Міський район: вул. Староярмаркова, 44
  • Інгулецький район: пр-т Південний, 1; вул. Гірників, 19

Для отримання послуги необхідно подати:

- 2 примірники оформленого бланку дозволу з погодженнями органів, зазначених у листі відділу з питань реклами виконкому Криворізької міської ради про надання пріоритету для розташування рекламного засобу;

-  письмове погодження з власником чи співвласниками або уповноваженим ними органом чи особою (у разі розміщення зовнішньої реклами на фасаді багатоквартирного будинку погодження отримується у визначений законодавством спосіб).

Бланк та зразок заповнення заяви розміщено на вебпорталі Центру «Віза» («Центр Дії») у розділі: (Послуги/ Розміщення зовнішньої реклами/ послуга №13-01).

Якщо документи подаються особисто, заявник пред'являє документ, що посвідчує його особу, у тому числі копію документу з відображенням інформації в електронному вигляді, що міститься у паспорті громадянина України у формі картки отриманого з Єдиного державного вебпорталу електронних послуг «Портал Дія».

У разі подання заяви представником, додатково подається примірник оригіналу  документа, що засвідчує його повноваження. Строк надання публічної послуги до 30 календарних днів.

Нагадуємо, що Центр «Віза» («Центр Дії») та його територіальні підрозділи здійснюють прийом   документів та видачу готових результатів послуг за попереднім записом до електронної черги.

Зареєструватись в електронній черзі можна за допомогою QR-кодів:

 

Центр “Віза” (“Центр Дії”) - #Ваша довіра - наш досвід!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза» («Центр Дії»):
  e-mail: 
[email protected]                                                                                                                                        http://viza.kr.gov.ua

05 квітня 2024

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради