Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Часткова компенсація вартості житлово комунальних послуг мешканцям м. Кривого Рогу.

Створено: 2021-04-05 16:20:10Оновлено: 2021-04-05 16:21:12

Що нового?

У місті триває прийом документів для надання часткової компенсації вартості послуг або теплопостачання, або водопостачання та водовідведення, управління або утримання багатоквартирного будинку окремим категоріям мешканців міста.

Незважаючи на те, що майже 96% від загальної кількості заявників, що отримали таку компенсацію у минулому році, вже надали заяви, продовжується робота над удосконаленням Порядку надання цього виду допомоги.

Так на засіданні виконкому 17.03.2021 прийнято ряд суттєвих змін, уточнень та доповнень до порядку:

1. Конкретизовані категорії громадян, які мають право на компенсацію. Ці зміни не змінюють цей перелік, ніхто із тих, хто раніше отримував компенсацію і надалі не втратив цього права.

2. Надано право мешканцям гуртожитків комунальної власності отримувати компенсацію на один вид послуги на їх вибір у сумі 1000 грн.

3. Надано право подавати документи для отримання компенсації через свого представника, поштою, у тому числі електронною на адресу управління праці та соціального захисту населення виконкому районної у місті ради за місцем реєстрації. Поштові та електронні адреси можна дізнатися на порталі «Криворізький ресурсний центр» у розділі «Соціальний захист, праця» «Установи соціального захисту» (https://krmisto.gov.ua/ua/welfares/list/only_type/5.html).

Ми й надалі працюємо для вас!

Якщо у вас є пропозиції, зауваження до порядку надання компенсації, організації роботи, або з будь-яких питань, надсилайте їх зручним для вас способом на адресу департаменту соціальної політики виконкому Криворізької міської ради:

пр. Металургів, 36-Б, м.Кривий Ріг, 50101

[email protected]

05 квітня 2021

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради