Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

ГАРЯЧА ЛІНІЯ «Візи»: підсумки роботи у І кварталі 2021 року

Створено: 2021-04-05 16:22:29Оновлено: 2021-04-05 16:23:42

В умовах карантинних обмежень, робота «Гарячої» лінії «Візи» залишається одним з ефективних механізмів  зворотного зв’язку ЦНАПу «Віза» із замовниками послуг, іншими мешканцями Криворізької громади. Всі дзвінки на номер 0-800-500-459 для мешканців – БЕЗКОШТОВНІ.


 З початку року, операторами «Гарячої» лінії Центру «Віза»прийнято 9330 вхідних дзвінків, що втричі більше ніж за аналогічний період минулого року. Ми уважно аналізуємо тематику звернень на «Гарячу» лінію Центру «Віза» та постійно проводимо роз’яснення з актуальних питань, шляхом розміщення інформації на вебпорталі Центру «Віза», офіційному вебсайті Криворізької міської ради та її виконавчого комітету.  Основне питання, з якими звертаються криворіжці – «Як зареєструватись в «електронну чергу»?, щоскладає більше половини від загальної кількості всіхдзвінків. 

Інформуємо, що зареєструватися на прийом до адміністраторів Ви можете за допомогою:  

 

 

  • мобільного застосунку  «Попередня реєстрація у електронній черзі Центру «Віза», безкоштовно завантаживши з GooglePlay.

 На жаль, з 23 березня «ГАРЯЧА» лінія Центру «Віза» працює нестабільно через технічні проблеми, про щоінформуємокриворіжців на офіційному вебсайті Криворізької міської ради та її виконавчого комітету, а також на вебпорталі Центру «Віза». Наразі продовжуються роботи по відновленню безперебійної роботи «ГАРЯЧОЇ ЛІНІЇ» із залученням представників ПАТ «Укртелеком», ТОВ «КОФФІ СОФТ» - надавача послуг з обслуговування системи автоматизованої обробки дзвінків «ГАРЯЧОЇ ЛІНІЇ» та управління інформаційно-комунікаційних технологій виконкому Криворізької міської ради. Якщо Ви маєте нагальне питання, що відноситься до компетенції Центру «Віза» просимо звертатись до Контакт-центру 15-20.

Сподіваємось, що найближчим часом Ви зможете безперешкодно з нами зв’язатися.                

БЕРЕЖЕМО СЕБЕ – ЗБЕРЕЖЕМО УКРАЇНУ!

ЖОДЕН ДОКУМЕНТ НЕ ВАРТИЙ ЗДОРОВ’Я!

                        

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail: [email protected],

http://viza.kr.gov.ua/

05 квітня 2021

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради