Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Прес-конференція із керуючою справами виконкому міської ради О.Шовгелею

Створено: 2011-04-05 13:29:15Оновлено:

5 квітня у виконкомі Криворізької міської ради відбулася прес-конференція із керуючою справами виконкому міської ради Оленою Шовгелею.

Розпочалася прес-конференція з питання організації роботи зі звернень громадян. Як повідомила керуюча справами виконкому, що всього за І квартал 2011 року до виконкому міської ради надійшло 2455 звернень. З яких 1778 письмових та 677 на особистих прийомах громадян. Так найбільш актуальними залишаються звернення з житлово-комунальних питань. З метою підвищення якості виконання звернень громадян, введено подвійну систему контролю за якістю та своєчасністю розгляду звернень: спілкування із заявником телефоном для з’ясування якості виконання та безпосередній виїзд спеціалістів за адресами заявників і перевірка виконання робіт на місці.

Також керуюча справами виконкому розповіла про роботу архівного відділу, який працює для мешканців нашого міста. На зберіганні в архівному відділі налічується 100410 справ за 1944-2010 роки. Щороку до архівного відділу надходить понад 5 тисяч заяв і запитів від громадян і суб’єкті господарювання, видається близько 6 тисяч архівних довідок, копій та витягів із документів, що зберігаються у відділі.

Під час прес-конференції О.Шовгеля підкреслила, що одним із завдань міської влади є надання якісних послуг мешканцям міста, у тому числі й інформаційних. Інформацію про останні події, про прийнятті рішення ради та її виконкому, про обговорення регуляторних актів, про нове в законодавстві та інші події можна дізнатися з офіційного сайту Кривого Рогу ( www.kr.gov.ua)

(0564)92 13 03, [email protected]


© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради