Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

ЧИ ПЕРЕВІРИВ ТИ СЕБЕ В ЕЛЕКТРОННОМУ РЕЄСТРІ КРИВОРІЗЬКОЇ ГРОМАДИ? ПЕРЕВАГИ РЕЄСТРУ КОМЕНТУЄ УПРАВЛІННЯ З ПИТАНЬ РЕЄСТРАЦІЇ ВИКОНКОМУ КРИВОРІЗЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Створено: 2019-03-05 15:50:26Оновлено: 2019-03-05 16:04:21

Шановні криворіжці, перевірте, чи внесені Ви і Ваша дитина до Реєстру територіальної громади міста! Адже наявність Ваших даних в Реєстрі має безліч переваг!

На сьогодні до Реєстру територіальної громади міста Кривого Рогу вже внесли свої дані більше 591 тисячі містян, що не бажають зайвий раз звертатись за довідками про зареєстрованих осіб для надання в різноманітні установи, зокрема, для отримання соціальних допомог. При оформленні соціальних допомог громадянам, які внесли свої дані до Реєстру територіальної громади, не потрібно звертатися до районних «офісів прописки» за довідками про реєстрацію місця проживання, адже управління праці та соціального захисту населення отримують відомості безпосередньо з Реєстру при оформленні допомог.

Також, серед інших переваг Реєстру є:

- Реєстр територіальної громади – основа для інформаційної інфраструктури електронного урядування міста.

-  Реєстр територіальної громади – сучасна технологія муніципального менеджменту, що сприяє наданню якісних послуг населенню.

-  Реєстр територіальної громади надає можливість надавати послуги городянам протягом 15 хв.

Внести відомості до Реєсту, або перевірити їх наявність, можна, звернувшись до районного «офісу прописки», що розташований в кожному районі міста, що працюють за уніфікованим графіком:

понеділок-п’ятниця: 09.00-16.15;

вівторок: 09.00-20.00.                                                                                                     

Ми працюємо для Вас!

Наші контакти:

Управління з питань реєстрації виконкому Криворізької міської ради: м. Кривий Ріг, вул. Героїв АТО, буд. 30; тел. 92-03-22; e-mail: [email protected].

•  Центр адміністративних послуг «Віза»: м. Кривий Ріг, пл. Молодіжна, 1;

«ГАРЯЧА ЛІНІЯ»- 0-800-500-459; e-mail: [email protected].

05 березня 2019

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради