Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

ЦЕНТР «ВІЗА» («ЦЕНТР ДІЇ»): ВИ ОЦІНЮЄТЕ – МИ СТАЄМО КРАЩЕ!

Створено: 2024-01-05 14:44:55Оновлено: 2024-01-05 14:47:13

З метою вдосконалення роботи, поліпшення якості обслуговування, визначення рівня задоволеності мешканців міста Кривого Рогу послугами, які надаються офісами послуг Центру «Віза» (Центр «Дії») виконкому Криворізької міської ради (надалі - Центр) у сфері реєстрації місця проживання постійно проводиться моніторинг якості надання адміністративних послуг.

Після візиту до одного з офісів послуг Центру відвідувачі мають можливість оцінити якість надання послуг як на вебпорталі Центру «Віза» («Центр Дії») https://viza.kr.gov.ua/, скориставшись сторінкою «Зворотній зв’язок» - «Залишити відгук», так і за допомогою QR-коду Мінцифри, який розміщено на робочих місцях адміністраторів.

Такий зворотній зв’язок від громадян допомагає покращити обслуговування, а також сформувати  загальне враження  про сервіс у Центрі.

Відгук кожного відвідувача дуже важливий. Тому, ця інформація аналізується, і, при виявленні проблемних питань в наданні послуг заявникам проводиться робота щодо їх усунення.

Та все ж більшість громадян відзначають привітність і компетентність адміністраторів, доступність та зручність у приміщеннях офісів послуг Центру у сфері реєстрації місця проживання.

Дякуємо відвідувачам за висловлену думку.

Ми хочемо щоб у Центрі кожен заявник почував себе «центром». Тому постійно працюємо над покращенням сервісу надання адміністративних послуг, який відповідає очікуванням всіх українців.

До речі, Міністерством цифрової трансформації України постійно здійснюється онлайн моніторинг задоволеності замовників послуг якістю обслуговування у Центрах надання адміністративних послуг. За результатами 2023 року цей показник по областях України склав 96,1%, по Дніпропетровській області - 90,8%, а у Центрі «Віза» (Центр «Дії») виконкому Криворізької міської ради - 95,9%.

Нагадуємо, що в умовах воєнного стану офіси послуг Центру «Віза» (Центр «Дії»)  працюють з понеділка по п’ятницю з 08:00 до 15:30, з технічною перервою з 12:30 до 13:00 за адресами:

Тернівський район: вул. Короленка, 1А, каб. 127;

Покровський район: вул. Шурупова, 2, каб. 114, 115, 116, 117;

Саксаганський район: вул. Володимира Великого, 32, каб. 112;

Довгинцівський район: вул. Дніпровське шосе, 14;

Центрально-Міський район: вул. Староярмаркова, 44;

Металургійний район: вул. Галатова, 2;

Інгулецький район: просп. Південний, 1; вул. Гірників, 19.

Записатись на прийом можна через веб-портал Центру «Віза» громадян або відсканувавши QR-коди:

 

Ми працюємо для Вас!

#ВсеБудеЦНАП!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза» «Центр «Дії»:

https://viza.kr.gov.ua/,

                                                                                                                [email protected]

05 січня 2024

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради