Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

МОБІЛЬНИЙ ОФІС У СЕЛИЩІ ВЕРАБОВЕ!

Створено: 2018-01-05 10:29:17Оновлено: 2018-01-05 16:23:53

Напередодні  Різдвяних  свят мешканці селища Верабове Покровського району   отримали реальну  можливість скористатись послугами різнопрофільних  фахівців   безпосередньо   за місцем  свого проживання.

Скористатися такою нагодою стало можливим завдяки впровадженню в роботу  Мобільного  офісу муніципальних  послуг в селищі Верабове!

Мобільний  офіс муніципальних послуг є актуальним і влучним  проектом  сьогодення,   що  дбає про  громадян, економить їх витрати та час. Саме Мобільний офіс  надає можливість мешканцям віддалених  мікрорайонів та житлових масивів отримати за місцем їх проживання послуги без необхідності звернення до Центру «Віза», його територіальних підрозділів, соціальних закладів, інших суб’єктів надання послуг.

Мобільний офіс муніципальних послуг впроваджено в дію саме для таких категорій населення як  пенсіонери, люди з особливими потребами та для тих громадян, яким складно в зв’язку  з різними життєвими обставинами звертатися  за отриманням послуг  до центрів адміністративних послуг.

З мешканцями селища Верабове працювали: адміністратор Центру «Віза», спеціаліст відділу реєстрації громадян, спеціаліст управління праці та соціального захисту населення.

Громадяни звертались до фахівців Мобільного офісу з питань отримання послуг щодо реєстрації місця проживання, призначення субсидії, а також  пакетних послуг: «народження дитини», «втрата близької людини».

Актуальними для мешканців селища Верабове  визначились  земельні питання, питання реєстрації бізнесу та можливості отримання правової допомоги.

Мобільний офіс муніципальних послуг  буде здійснювати на постійній основі  виїзні прийоми замовників послуг на території Кривого Рогу у віддалених мікрорайонах та селищах міста відповідно до затвердженого графіку, складеного за їх заявками.

Звертаємо увагу, що для зручностей криворіжців, насамперед соціально вразливих громадян, здійснюється безкоштовне виїзне обслуговування на дому із використанням спеціального обладнання – мобільних кейс-офісів. Для того, щоб замовити послуги необхідно лише зателефонувати на безкоштовну «гарячу лінію» Центру «Віза» - 0 800 500 459.

Шановні криворіжці! Ми працюємо для Вас!
Наша якість- Ваша довіра

 Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail: [email protected]


 

05 січня 2018

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради